Raluca Turcan, dezvăluire dureroasă: ”Am doi verișori care au murit de Covid-19”

raluca-turcan.jpg

raluca turcan in costum albastru
Raluca Turcan a vorbit despre majorarea pensiilor
foto: Inquam Photos

Vicepremierul Raluca Turcan a făcut o dezvăluire dureroasă la emisiunea ”În fața ta” de la Digi 24. Politiciana a declarat că două persoane din familia ei au murit după ce au fost diagnosticate cu Covid-19.

În această perioadă, tot mai mulți români refuză să respecte regulile de distanțare socială și renunță să mai poarte mască de protecție în spațiile închise. Cei mai mulți aduc drept argument faptul că nu cunosc pe nimeni care să se fi îmbolnăvit și cu atât mai puțin pe cineva care să fi murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Nu e de mirare, așadar, că se înmulțesc teoriile conspirației. Rugată să comenteze acest fenomen în emisiunea ”În fața ta”, de la Digi 24, vicepremierul Digi 24 a dezvăluit că doi membri ai familiei ei se numără printre victimele pandemiei. Este vorba despre două persoane tinere, care nu sufereau de nicio afecțiune care să le fi pus viața în pericol.

„Am doi verișori care, din nefericire, au murit de COVID-19. Tineri. Aveau șanse să trăiască dacă nu contractau acest virus”, a spus Turcan.

Citește și:

Două luni de la primul deces cauzat de coronavirus în România. Ce s-a întâmplat de atunci

Coronavirus România. Un român din 8 infectați este cadru medical. 65% dintre decese au fost în rândul bărbaților

1.847 de decese provocate de Covid-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri, 10 iulie, că au fost confirmate 592 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, astfel că totalul a ajuns la 31.382. De asemenea, 13 persoane au decedat, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.847.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienţi vindecaţi şi 1.683 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ne aflăm în faţa unei posibile relaxări a măsurilor privind lupta împotriva coronavirusului SARS 2. Autorităţile au anunţat că din 15 mai nu se va prelungi starea de urgenţă, ci vom trece într-o altă fază, cea de alertă. Oamenii nu mai au răbdare, iar mulţi cred că au stat degeaba două luni în casă. Iată ce explică un celebru epidemiolog!

  • muncitori care lucreaza intr-un abator

    Alți şapte români infectaţi cu noul coronavirus au murit în Germania, numărul total al deceselor românilor din străinătate confirmați cu COVID-19 ajungând la 122, potrivit informațiilor transmise vineri de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).