Ce spune fata violată din Vaslui despre pozele nud cu ea

fata-violata-valeni.jpg

fata violata vaslui raluca munteanu
Raluca M. a spune că nu ar fi pozat nud și că nu a vorbit cu băiatul din București
FOTO: vremeanoua.ro

Raluca, fata violată de șapte tineri din Vaslui, este din nou în centrul atenției. Un site tabloid a publicat, marţi (8 septembrie), o poveste din care reiese că fata purta conversații deochiate cu un tânăr, căruia i-a trimis poze cu ea dezbracată.

„Mamă, ce sâni ai, nu mai am răbdare să te văd și să te strâng în brațe. Ești foarte frumoasă”, îi spune tânărul fetei. „Mă înnebunești de tot. Da, și eu. Mersi, și tu”, este unul din presupusele dialoguri dintre Raluca și un tânăr din București, potrivit presei centrale.

Fata neagă faptul că ar fi vorbit cu acest băiat, iar avocata a povestit pentru pentru site-ul viatanoua.ro din Vaslui că Raluca a sunat-o plângând să-i spună ce s-a mai ”scornit” despre ea.

„De când am aflat, am fost convinsă că nu e adevărat. Nu are cum să fie refăcută după ce i s-a întâmplat, ca să aibă asemenea discuții pe Facebook. Mi-a confirmat că nu este adevărat nimic din ceea ce s-a scris, că nu există nici o discuție cu vreun misterios, nici o fotografie cu ea nud”, a declarat Mioara Donosă, avocata fetei, pentru vremeanoua.ro.

 

Loading...

Citește și