”Raliul Liniei Întâi”. Copiloți vor fi medici, pompieri și ambulanțieri care luptă cu pandemia de coronavirus

Ultima actualizare:

    ”Raliul Liniei Întâi”, de la Sibiu, îi va avea în concurs pe medicii, ambulanțierii și pompierii care se luptă zi de zi cu pandemia de coronavirus
”Raliul Liniei Întâi”, de la Sibiu, îi va avea în concurs pe medicii, ambulanțierii și pompierii care se luptă zi de zi cu pandemia de coronavirus

Încă o acțiune de mulțumire față de personalul medical dedicat tratării infectaților cu coronavirus! Medici, pompieri și ambulanțieri vor fi copiloți la ”Raliul Liniei Întâi”, care va fi organizat pe 27 iulie, la Sibiu.

Cadrele medicale din linia întâi vor fi în atenția publicului și la ”Raliul Liniei Întâi”. Evenimentul este organizat de Sibiu Racing Team, în cadrul avanpremierei etapei a III-a din Campionatul Naţional de Raliuri.

Medici, pompieri, ambulanţieri, dar şi reprezentanţi ai conducerii Spitalului Judeţean Sibiu vor fi copiloţi de raliu, în încercarea sportivilor de a le mulţumi celor care salvează vieți.

Pe un traseu de 2 kilometri, din cadrul Terenului Auto Ştrand din Sibiu, piloţii Sibiu Racing Team, Sebastian Barbu, câştigătorul ediţiei 2019 a Raliului Sibiului, Alex Ardelean, Rareş Tomiţă, Horaţiu Baltador, Călin Bucur şi Paul Popa le vor oferi o experienţă inedită celor care luptă în linia întâi cu pandemia de coronavirus.

Organizatorii raliului: ”Vrem să le răsplătim toate aceste eforturi”

”Ultimele luni au însemnat, pentru noi toţi, o luptă crâncenă cu un inamic invizibil. Medici, pompieri, poliţişti, jandarmi, autorităţi locale, chiar şi jurnalişti, s-au aflat în prima linie a acestei lupte continue pentru supravieţuire, o luptă care a însemnat pentru aceşti soldaţi eforturi supraomeneşti, un volum colosal de muncă şi vrem să le răsplătim toate aceste eforturi”, au transmis organizatorii evenimentului.  ”Raliul Liniei Întâi” are loc în avanpremiera etapei naţionale de la Sibiu, între orele 9.00 şi 16.00.

Raliul Sibiului 2020 va marca revenirea pe macadam a piloţilor angrenaţi în Campionatul Naţional de Raliuri.

Raliul Sibiului va avea loc în perioada 14 -15 august, fiind a treia etapă din Campionatul Naţional.

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/videoclip-emotionant-pe-piesa-lui-smiley-cu-simona-halep-si-nadia-comaneci-totul

http://Imagini emoționante cu eroii din spitale, epuizați de lupta cu virusul! 103 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net