Răfuială mafiotă pe străzile Alexandriei! Două clanuri de ţigani s-au războit cu pistoale, cuţite, săbii şi bâte

Citeste tot despre: 

Răfuială mafiotă pe una dintre străzile Alexandriei, cu pistoale, cuţite, săbii şi oameni băgaţi în spital. Două găşti rivale s-au bătut pe viaţă şi pe moarte în noaptea de duminică spre luni. În urma altercaţiei două femei au ajuns la spital.

Două familii de ţigani din Alexandria, au făcut aseară un adevărat scandal. Aceştia s-au luat la bătaie cu săbii, bâte şi chiar pistoale cu gaze.

Conflictul a pornit după ce 7 persoane, membri ai unei familii, au pătruns în curtea locuinţei altei familii şi au ameninţat şi lovit două femei. În timpul confruntării s-a folosit şi un pistol, la faţa locului fiind găsite mai multe tuburi de cartuş.

“Conflictul a avut loc aseară, în jurul orei 23.00, pe strada Negru Vodă din Alexandria. Un bărbat de 52 ani, însoţit de alţi 6 bărbaţi, rude apropiate, au pătruns în curtea locuinţei unei alte familii şi au ameninţat şi lovit două femei. În conflict s-a folosit şi un pistol cu gaze, la faţa locului fiind găsite mai multe tuburi de cartuş. Agresorii au avut asupra lor cuţite, săbii şi bate. Poliţiştii alexăndreni au întocmit dosar penal în acest caz, iar cei 7 agresori sunt cercetaţi pentru loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare”
, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Victimele scandalului au căzut doar cele două femei. Din primele verificări se pare că scandalul a pornit din cauza dreptului de proprietate al unui imobil. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs altercaţia.

Loading...