Raed Arafat: «Protestele nu mai au legătura cu mine»

Ultima actualizare:

Raed Arafat a declarat, ieri, după ce a acceptat să se reîntoarcă la minister, că a fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia le are în el, scrie Ring.

De cinci zile, românii din toată ţara protestează împotriva guvernului şi a lui Traian Băsescu şi toată mişcarea a început după ce Arafat şi-a dat demisia.

"Ce s-a întâmplat după plecarea mea mi-a arătat că lumea are încredere în sistemul de urgenţă", a spus acesta.

"În urma discuţiilor, la invitaţia preşedintelui şi a premierului, am acceptat să revin la aceeaşi funcţie, pentru a-mi continua activitatea", a spus subsecretarul de stat.

În ceea ce priveşte protestele din ultimele zile din România, acesta a spus: „Anumite proteste au început pentru susţinerea mea, dar la momentul actual este o situaţie politico-socială care nu mai are legătură cu doctorul Arafat. Mesajul pe care oricine poate să îl spună este să se evite violenţa".

"Vom dezvolta sectorul public de urgenţă exact unde trebuie să ajungă şi sper că aceste rezultate le veţi simţi chiar foarte bine în perioada următoare. Despre participarea mea la comisia care va elabora noua legislaţie, o să mă implic, dar mai ales în domeniul de expertiză pe care îl am. Nu înseamnă că nu am opinii şi în alte domenii", a afirmat Arafat.

La ora actuală, legea acceptă ca partener sistemul privat, am spus-o de mai multe ori, dar cred că aici erau lucrurile neînţelese. Sistemul este deschis şi pentru sistemul privat, o dovadă este aceea că Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a avut într-un an peste 35.000 de solicitări rezolvate de ambulanţele private. Obligaţia este să continuăm pe câţi bani avem să dezvoltăm sistemul public. Vom invita la discuţii pe toată lumea, inclusiv reprezentanţii sectorului privat", a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net