Raed Arafat, mesaj dur pentru cei care ignoră regulile în starea de alertă: «Nu eşti obligat să îmbolnăveşti pe alţii»!

raed-arafat.jpg

raed arafat
Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor deranjați de regulile impuse pe perioada stării de urgență
Foto Arhivă Click!

Raed Arfat este alarmat de faptul că un număr ridicat dintre cetăţeni pare să fi uitat orice regulă de distanţare socială şi de protecţie în ciuda faptului că România se află în plină stare de alertă. Raed Arafat a criticat comportamentul avut de unii oameni şi a transmis un mesaj dur celor care încalcă regulile.

Raed Arafat este deranjat de faptul că relaxarea regulilor a însemnat pentru unii români ignorarea totală a acestora şi adoptarea unui comportament iresponsabil. România se află, la ora actuală, în plină stare de urgenţă, numărul celor care sunt depistaţi pozitiv cu coronavirus crescând de la o zi la alta. În aceaste condiţii, Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care nu respectă regulile şi uită de distanţarea socială, dar şi de purtarea măştilor în spaţiile publice. 

masurare-temperatura.jpg

masurare temperatura
Sursă foto: Inquam

”Pandemia continuă să se desfășoare în anumite țări, fiind în plină desfășurare. România este într-o fază de negare, că nu ar fi fost probleme și virusul nu ar fi existat. Am uitat măsurile și am început să chestionăm tot ce s-a făcut până acum. Acum e momentul măsurilor compensatorii. Pentru persoanele asimptomatice, cea mai bună măsura este masca. Ne protejăm pe noi și îi protejăm pe ceilalți. Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților. Nu suntem singura țară care măsurăm temperatura populației. Termomentrul digital costă doar 20 de euro. Dacă nu vrei să ți se ia temperatura, fă cumpărăturile online, nu ești obligat să mergi printre rafturi să îmbolnăvești pe alții", a declarar Raed Arafat. 

Bilanţ coronavirus România

Până astăzi, 22 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Loading...
 
 

Citește și

  • Agenții de pază îți iau tempertura înainte să intri în magazin

    Pe oriunde mergem, mai nou, ni se ia temperatura. Autoritățile spun că febra este primul indiciu că am putea avea coronavirus. Însă nu este singura cauză! Iată când ne crește temperatura corpului! Sunt cauze la care nici nu te-ai fi gândit.

  • coronavirus

    Situația pandemiei de coronavirus devine tot mai alarmantă în lume, inclusiv în România. Unele țări și-au închis granițele, altele au decretat starea de alertă, ca Ungaria ori chiar starea de urgență, ca în Bulgaria, ce are, până acum, „doar” 23 de cazuri confirmate cu coronavirus. Deja, la noi, zilele trecute, Avocatul Poporului a solicitat președintelui Klaus Iohannis decretarea stării de urgență pe teritoriul țării. Dar ce ar însemna pentru români instituirea acestei măsuri excepționale?