Radu Paraschivescu, pus pe făraş de Digi 24, după cinci ani de colaborare. Care a fost motivul

Ultima actualizare:

    Radu Paraschivescu nu va mai prezenta cele două emisiuni de la Digi 24 Foto:Arhivă personală
Radu Paraschivescu nu va mai prezenta cele două emisiuni de la Digi 24 Foto:Arhivă personală

Jurnalistul Radu Paraschivescu a anunţat, spre dezamagirea celor care urmăreau cu drag emisiunile sale, că nu va mai apărea la Digi 24 cu cele două emisiuni pe care le crea, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte», iar conducerea postului i-a propus să lucreze gratis, ofertă pe care realizatorul a refuzat-o elegant.

Procesul de restructurare prin care trece RCS-RDS are un impact major şi asupra grilei de programe Digi 24. După ce a anunţat închiderea staţiilor locale,iar mai mulţi jurnalişti au renunţat la locul de muncă pe care îl deţineau acolo, fie au fost concediaţi, iată că a venit rândul lui Radu Paraschivescu să pună capăt unei perioade de cinci ani în care a realizat două emisiuni, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte». Cel care a dat vestea a fost chiar realizatorul emisiunilor. El a povestit cum a decurs întrunirea cu cei aflaţi la conducerea postului şi a subliniat că aminitrea emisiunilor trebuie să fie păstrată. 

"După aproape cinci ani, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte» ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelată. Le mulţumesc tuturor celor le-au urmărit şi mi-au dat sugestii. Cavalereşte, conducerea m-a anunţat că ediţiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeaşi eleganţă, mi s-a propus să lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat", a anunţat jurnalistul, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Facebook. 

Cine este Radu Paraschivescu 

Radu Paraschivescu a devenit cunoscut prin cărţile sale umoristice, prin cele despre fotbal şi prin traducerile din limba engleză. „Ghidul nesimţitului“, „Fie-ne tranziţia uşoară“ şi „Mi-e rău la cap, mă doare mintea“ se numără printre cele mai cunoscute cărţi semnate de el. „Cartea râsului şi a cercetării. "Ce se întâmplă cu creierul dacă înveţi cuvinte noi în timp ce faci sex“, a fost bestseller 2017 la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net