Radu Mazăre şi-a găsit de lucru tocmai în Egipt

Ultima actualizare:

    Fostul edil al Constantei, pe vremea petrecerilor de pomină din MamaiaFoto: Mihai Ionescu
Fostul edil al Constantei, pe vremea petrecerilor de pomină din MamaiaFoto: Mihai Ionescu

Fostul primar al Constanţei va munci în ţara faraonilor şi a piramidelor antice. Radu Mazăre va fi consultant pentru dezvoltare urbană şi management turistic pentru una din cele mai mari firme din Egipt.

Radu Mazăre, regele carnavalurilor din Mamaia, va fi angajatul unei firme din Egipt, “Orascom Development”, care se ocupă cu dezvoltarea turistică a nu mai puţin şapte oraşe, dintre care cel mai important este El Gouna. „Am fost în Egipt şi am negociat contractul. Voi fi consultant pentru dezvoltare urbană şi management turistic. Urmează să îmi fac un PFA (Persoană Fizică Autorizată) şi apoi o să semnez contractul. Voi fi consultant în ceea ce priveşte dezvoltarea urbană şi dezvoltarea turistică”, a declarat el pentru adevarul.ro.

Fostul edil al Constanţei are obligativitatea, conform înţelegerii cu reprezentanţii firmei din Egipt, să meargă o dată pe lună acolo, dar e posibil să fie trimis şi în alte zone ale lumii, pentru a prospecta piaţa.  

Radu Mazăre a renunţat în mai 2015, pe rând, la toate funcţiile sale. Şi-a dat demisia de la primărie după 15 ani şi a ieşit din PSD. Aceste decizii au fost luate în timp ce se afla în arestul de la Poliţia Capitalei, pentru un dosar în care e acuzat că ar fi luat mită 9 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net