Radu Mazăre le-a adresat doar 14 cuvinte judecătorilor! Și-a angajat o armată de avocați

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre are de ispășit o pedeapsă de 9 aniFoto: Arhiva personală
Radu Mazăre are de ispășit o pedeapsă de 9 aniFoto: Arhiva personală

Radu Mazăre a schimbat plaja din Madagascar cu celula de la Rahova. Marți (21 mai), fostul primar al Constanței a fost urcat în dubă și dus în fața judecătorilor. Acesta nu a vrut să stea de vorbă cu magistrații și le-a adresat doar 14 cuvinte.

Radu Mazăre a spus că nu vrea să dea declarații și că nu are efectiv nimic de spus, potrivit Digi24. Ședința de judecată a durat doar 10 minute. Fostul edil și-a angajat o armată de avocați. În timp ce unul l-a asistat în sala de judecată, celălalt a încercat să îi anuleze condamnarea. După proces, avocata lui Mazăre, Lizeta Haralambie, a dat declarații presei.

„Este ok. Şi-a revenit (...) Nu cred (că se gândeşte să facă denunţuri - n.r.). La cum îl cunosc eu, nu (...) Dacă erau hotărâţi (judecătorii - n.r.) să îl condamne, l-au condamnat. Am un comunicat de presă din partea lui şi o să vi-l dau (...). Este un luptător, nu este căzut (...). I s-au făcut analizele, este totul ok. A citit. Nu este răvăşit deloc. Este obosit după drum. Nu este nemulţumit de condiţiile din penitenciar, sunt condiţii foarte bune, a dormit singur (în celulă, n.r.) aseară. Am înţeles că i-au mai venit astăzi doi colegi”, a declarat avocata Lizeta Haralambie. 

Radu Mazăre a fugit în Madagascar în urmă cu un an

Radu Mazăre a plecat în Madagascar de mai mult de un an. Acolo, acesta a făcut demersuri pentru obținerea azilului, însă nu a reușit. Are multiple condamnări în România. Pedeapsa definitivă care a atras după sine și mandatul internațional de căutare este cea dată pe 8 februarie de Înalta Curte de Casați și Justiție. Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, Mamaia, plajă și faleză. El mai are o condamnare de nouă ani și 10 luni în dosarul „Polaris”, dar și o condamnare de șase ani și 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu. 

Citește și

Radu Mazăre:”Mă voi descurca onorabil și demn. Amintirile și iubirea nu mi le poate lua nimeni”

Mărturii incredibile. Cum se comporta Radu Mazăre cu turiștii pe care îi caza în Madagascar

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net