Radu Mazăre a făcut cerere pentru a pleca din Penitenciarul Rahova. Unde va fi mutat fostul primar al Constanței

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre va fi mutat din Penitenciarul RahovaFOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea
Radu Mazăre va fi mutat din Penitenciarul RahovaFOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a făcut o cerere pentru a fi mutat din Penitenciarul Rahova, unde este în prezent încarcerat. Se pare că cererea a fost aprobată, iar Mazăre urmează să fie mutat undeva mai aproape de familia sa, așa cum a solicitat.

Radu Mazăre, în prezent încarcerat în Penitenciarul Rahova, va fi mutat, săptămâna viitoare, la Penitenciarul Slobozia. El a făcut o cerere în acest sens, a spus avocata sa, Lizeta Haralambie, potrivit Digi24. Aceasta a precizat că Mazăre a făcut această cerere pentru a fi mai aproape de familia sa, având în vedere că Penitenciarul de la Slobozia este cel mai apropiat de Constanța, dintre cele cu regim închis.

Haralambie a explicat că cererea a fost depusă în ianuarie, pentru ca familia lui Radu Mazăre să petreacă mai puțin timp pe drum, pentru a-l vizita. Radu Mazăre a fost condamnat definitiv în 2019 în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanţa, la 9 ani de închisoare. El a fost extrădat din Madagascar și încarcerat la Penitenciarul Rahova. 

Radu Mazăre s-a însurat în închisoare

Faptul că a fost încarcerat nu l-a oprit pe Mazăre să își neglijeze viața sentimentală. Fostul edil a renunțat la burlăcie la 51 de ani, căsătorindu-se în data de10 iulie, după gratii, cu aleasa inimii, Roxana Mihalache (31 de ani) cu care se iubește de peste zece ani. Iar cununia fostului primar, fie ea și la penintenciar, nu putea fi una banală. Așa că a cerut să-i fie aduși la eveniment lăutari! 

La Penitenciarul Rahova au sosit atunci, pe rând, un ofițer de la Starea Civilă Sector 5, un preot, alături de un cânăreț, dar și un lăutar venit cu acordeonul. Mama lui Radu Mazare și-a făcut apariția printre primii. Cei doi nu au avut nași, dar fratele fostului primar, Mihai Mazăre, a fost martorul evenimentului. Radu Mazăre a fost adesea vizitat în arest de iubita lui, Roxana, dar și de fiul său, Răducu Mazăre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net