Radu Mazăre, din nou în fața judecătorilor, la câteva ore de la eliberarea din arest

radu_mazare_0.jpg

radu mazare eliberare judecatori decizie
Mazăre a fost eliberat din arest după aproape trei luni

Radu Mazăre a ajuns, joi dimineaţă, în faţa judecătorilor, după ce, miercuri seară, Curtea Supremă a admis o contestație a fostului edil al Constanței și a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Mazăre a părăsit Arestul Capitalei, miercuri seară, și s-a cazat la un hotel din Capitală.

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis miercuri ca Radu Mazăre să fie eliberat din arest preventive. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) este definitivă.

Potrivit DNA, în perioada 2006-2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1