Radu Banciu, afirmații șocante! «Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor»

main_banciu.jpg

radu banciu
Radu Banciu l-a ironizat pe Corneliu Vadim Tudor
Foto Arhivă Personală

Radu Banciu a citit ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor și a comentat, în stilul său caracteristic, despre moartea liderului PRM. Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Reacțiile nu au încetat să apară. Una dintre cele mai intens comentate a fost cea a lui Radu Banciu. Pe burtierea emisiunii prezentate de el se putea citi: „Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor”.

„În politică, el nu trebuia să existe”

Nu este nici o noutate că Radu Banciu nu l-a putut suporta vreodată pe liderul PRM: „Vadim Tudor urla astăzi din salvare așa: Mor, mor, nu mai pot să respir. Era desfigurat. (…) Lucrurile sunt destul de clare. Dacă astăzi ar avea loc alegeri, ar obține un scor foarte bun”.

Banciu nu s-a oprit aici. El a mai afirmat că este incalificabil că oameni precum Corneliu Vadim Tudor au putut să candideze la preșidinția României fără să aibă vreo reținere. Pe lângă toate aceastea, prezentatorul a mai precizat că el nu crede ce s-a scris în presă despre faptul că Vadim ar fi avut probleme cu banii.

„În politică, el nu trebuia să existe. În rest, ce a făcut el în presă… este doar maculatură. Nu are nicio valoare ce a publicat el. Mi-e și jenă, în asemenea momente, să reamintesc ce a scris. Mi-e și jenă să reamintesc cum a ajuns acest individ în Parlamentul European după ce el nu a crezut nicio clipă în valorile Europei și după ce și-a bătut joi de toți cetățenii ei fie că erau sași, secui, francezi, englezi, evrei și așa mai departe. Pentru el nu exista decât nația română. Nu a dat nici doi bani pe oameni întrucât s-a crezut deasupra lor. În jurul lui au stat numai oameni care îi erau folositori”, a spus Radu Banciu. 

Top 5 scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Loading...

Citește și

 • corneliu vadim tudor cauza decesului

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni (14 septembrie), la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum afirmă surse medicale citate de Antena 3, a fost un infarct.

 • sotia lui corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Familia politicianului este cea mai afectată de tragedie, iar multă lume se întreabă cum arată soţia lui Corneliu Vadim Tudor.

 • vadim tudor a murit

  Fostul președinte al României a scris un mesaj pe blogul personal despre Corneliu Vadim Tudor. Ion Iliescu (85 de ani) susține că s-a întristat când a aflat că liderul Partidului România Mare a decedat, luni (14 septembrie).

 • vadim tudor deces poezie

  Pe pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor a fost redistribuit un “poem inedit”, publicat cu câteva zile în urmă, intitulat “Ultima cafea”.

 • vadim tudor mort declaratii politicieni

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

 • corneliu vadim tudor a murit

  Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni (14 septembrie), la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1