Radu Banciu, afirmații bizare: „Pică bine plecarea Stelei Popescu pentru românul simplu”

Ultima actualizare:

    Radu Banciu a făcut din nou afirmații care ridică semne de întrebareFoto: B1Tv
Radu Banciu a făcut din nou afirmații care ridică semne de întrebareFoto: B1Tv

După ce știrea decesului fulgerător al Stelei Popescu i-a șocat pe toți cei care i-au îndrăgit rolurile de excepție, Radu Banciu a făcut câteva afirmații bizare și aproape jignitoare la adresa marii actrițe și a admiratorilor acesteia.

Prezentatorul a comentat în emiziunea „Lumea lui Banciu” acest subiect, care a devenit cea mai importantă știre în ziua de joi, 23 noiembrie, dar l-a tratat dintr-o cu totul altă perspectivă decât s-ar fi cuvenit în acel moment:

„Un nou început de weekend pe care românii simpli, românii modești, masa țării, îl va petrece oarecum în jale. Cred că, din punctul ăsta de vedere, pică bine plecarea Stelei Popescu, sigur, către îngerii varietății și divertismentului, să nu uităm să spunem asta din capul locului. Teatrul de revistă se poate și pe altă lume, cu siguranță mult mai bine. Marea doamnă a revistei românești, cu siguranță își va întâlni îngerii și demonii acolo unde spera”, a afirmat Radu Banciu, în cadrul emisiunii, dar nu s-a oprit aici.

„Dar spuneam, pică bine, pentru cp Black Friday a trecut, sărbătorile lunii decembrie încă nu au venit și nu sunt anticipate pentru acest weekend. Cred că românul ăsta simplu, modest, cel căruia i-a fost extrem de accesibilă Stela Popescu, de-a lungul carierei sale. Va putea să își petreacă aceste zile de doliu așa cum știe el mai bine. Vă amintesc, cu cinism, este singurul domeniu pe care românii îl joacă bine. Aici, parafrazându-l pe Tudor Arghezi, care ne transmitea de mici că moartea este un joc pe care toți îl jucăm foarte bine”, a mai adăugat prezentatorul.

Stela Popescu a fost găsit fără suflare joi, 23 noiembrie, în curtea casei sale. Decesul acesteia a fost confirmat și de echipa de medici sosită la fața locului, care însă, n-au mai resuscitat-o, întrucât era deja moartă. Decesul ar fi survenit în urma unui accident vascular celebral.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net