«RADET ne-a păcălit la factură!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu-şi cumpără d-ale gurii ca să poată plăti întreţinerea, iar atunci când ştiu că trebuie să fie afişată, privesc avizierul cu înfrigurare. Zilele acestea au avut un şoc, când au văzut factura la căldură. În februarie au plătit mai mult decât în ianuarie, deşi a fost o lună mai scurtă.

Se întâmplă la blocul T6B, de pe strada Grigore Ionescu, din sectorul 2, iar administratorul are şi o explicaţie. „RADET ne-a păcălit la factură! Cel care citeşte contorul ne-a spus că a luat consumul pentru ianuarie cu patru zile mai devreme, iar diferenţa a trecut-o pe factura din februarie.Totul a fost făcut fără ca noi să fim anunţaţi. Ne aşteptam să plătim mai puţin, pentru că luna a avut doar 29 de zile, dar am dat mai mult", s-a plâns Dumitru, cel care administrează blocul.

simeon stalpnicul png

„Nu e vorba de patru zile de diferenţă. Citirea s-a făcut pe 31 ianuarie şi în februarie la data de 28", ne-au precizat reprezentanţii biroului de presă al RADET. Chiar şi aşa, în februarie facturile la căldură au fost mai mari cu aproximativ 50 de lei, faţă de cele din ianuarie.

„Pentru două camere am plătit pentru ianuarie 1.500 lei la căldură, iar pentru februarie 2.600 de lei. Vreau să ştiu de ce. Doresc ca factura de la RADET să conţină exact perioada, cum face şi Enel, şi nu doar luna de facturare", spune Ion Georgescu. Oamenii au parte, însă, şi de o veste bună. Pentru că au oprit căldura devreme, factura pe martie va veni cu 50% mai mică faţă de februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net