RADET începe probele în sistemul de încălzire al Capitalei

Ultima actualizare:

Probele, care vor fi efectuate pe parcursul a trei zile, interval necesar pentru echilibrarea sistemului de distribuţie şi furnizare a energiei termice, se vor desfăşura în toate sectoarele din Capitală, se arată într-un comunicat de presă al RADET.

Asociaţiile de proprietari care nu doresc să beneficieze, în acest moment, de energie termică pentru încălzire au posibilitatea să-şi regleze, să limiteze ori să refuze acest serviciu, închizând vanele contoarelor aflate în subsolurile tehnice ale imobilelor, a precizat RADET.

Potrivit Legii serviciului public de alimentare cu energie termică, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată în timpul sezonului de încălzire.

Spitalele, şcolile şi grădiniţele din Capitală racordate la sistemul centralizat de încălzire pot solicita de luni reluarea alimentării cu energie termică în regim permanent.

Potrivit prevederilor legale, furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim permanent are loc dacă timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 şi 6.00, se înregistrează valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de plus 10 grade Celsius sau mai mici.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net