Radarul fix de la Bărcăneşti e mort!

Ultima actualizare:

Un şofer, supărat că a fost surprins de radar cu viteză, s-a răzbunat. A aşteptat să se însereze şi a tăiat fibra optică care transmitea imagini şi semnale de la radarul fix din Bărcăneşti spre centrul de monitorizare.

În felul acesta, poliţiştii nu se mai pot folosi de apartura amplasată pe pasarela de la intrarea în comuna Bărcăneşti.

„Radarul de aici nu mai funcţionează de şase luni. Cineva a tăiat fibra optică. Nu se ştie când va merge, din nou, mai ales că cei din Ministerul de Interne au anunţat că nu sunt bani pentru remedierea problemei", ne-au spus poliţiştii prahoveni.

Cele mai multe amenzi primite de şoferi prin Poştă se datorează radarului fix din Bărcăneşti, în perimetrul lui fiind prinşi cei mai mulţi vitezomani, până la începutul anului.

Potrivit şefului Poliţiei Prahova, comisarul Ştefan Crivăţ, nici camerele de supraveghere de pe DN1, din zona magazinului Metro nu funcţionează din aceeaşi cauză.

Click! vă spune unde sunt amplasate celelalte cinci radare fixe de pe DN1, care încă, îşi fac „treaba".

1. Ieşirea din Baloteşti2. Ciolpani la Petromul de pe stânga3. Ieşire Puchenii Mari5. Comarnic6. Porţiunea cu două benzi pe sens la intrarea în Sinaia

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net