«Puteau fi salvate din flăcări!»

Ultima actualizare:

    † Mihaela Tucă (24 de ani),  dansatoare, din Mangalia
† Mihaela Tucă (24 de ani), dansatoare, din Mangalia

Nu le poate alina nimeni suferinţa, însă vor să găsească vinovaţii! Cu sufletele împietrite de durere, familiile celor trei tinere care şi-au găsit sfârşitul în flăcările de la „Beirut" spun că pompierii nu şi-au făcut treaba şi că patronul le-a uitat în clădire. Fetele au fost lăsate să ardă!

Medicii legişti au stabilit, ieri, cauza morţii celor trei fete: s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Fratele dansatoarei Mihaela Tucă (24 de ani), sau Miki, aşa cum o alintau prietenii, cere să se facă dreptate. Aflat, ieri dimineaţă, la Morga Cimitirului Central din Constanţa el a spus că tinerele aveau şanse să supravieţuiască dacă pompierii ar fi intrat la timp în clădire.

† Nicoleta Cengher (22 de ani) cântăreaţă, din Costineşti

simeon stalpnicul png

„Fetele urlau de la etajul 1, iar ei nu au vrut să intre să le scoată. Au venit fără apă, fără măşti de gaze şi au zis că ei nu intră, că nu au lanternă. Nu şi-au făcut datoria. Să le fie ruşine! Dacă îşi ţineau respiraţia şi intrau, le luau la timp", a spus revoltat, Mihai Mancaş. Reprezentanţii ISU Dobrogea se apără şi spun că mansarda era înghiţită de flăcări, iar o intervenţie acolo era imposibilă.

Şi mama Nicoletei Vasiliţeanu (23 de ani), a venit ieri la morgă cu o rochie albă de mireasă, pantofi şi un buchet de trandafiri. Cu ochii plini de lacrimi, femeia l-a acuzat pe patronul libanez George Karam că ar fi uitat că fetele se aflau sus, la mansardă. „Cum să uiţi de ele în clădire? Cum de nu au ştiut că ele erau acolo, sus?", a spus femeia, îndurerată, despre patronul care a salvat din flăcări doar o fată, pe Nicolle Buirencu (19 ani).

† Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani), dansatoare, din Constanţa

simeon stalpnicul png

Tânăra internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti se simte mai bine. A fost detubată, respiră singură, iar astăzi, potrivit Replica de Constanţa, va fi supusă unei intervenţii chirurgicale în urma arsurilor suferite. Patronul restaurantului "Beirut" a fost amendat cu 80.000 lei pentru că nici una dintre fete nu avea contract de muncă.

Click! spune

Sâmbătă, ora 23.00. Un incendiu violent a cuprins restaurantul cu specific libanez „Beirut" din Constanţa. Două dansatoare şi o cântăreaţă, aflate în vestiar, la mansarda clădirii, nu au reuşit să se salveze şi au ars de vii.

Fratele uneia dintre dansatoarele moarte în incendiul de la Constanţa: «Au ţipat până în ultimul moment, dar pompierii nu s-au dus după ele»

Părinţii fetelor arse de vii la Constanţa: «Au fost lăsate să moară»

Patronul restaurantului din Constanţa în care au ars 3 tinere, cercetat penal! Unde se afla în timp ce era căutat de autorităţi

Patronul restaurantului în care au ars trei tinere, primele declaraţii: «Fetele erau ca fiicele mele»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net