Puştiul-minune de la Pro Tv din nou în braţele tatălui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Blonduţul Adrian, băiatul cu chitara care a emoţionat o ţară întreagă, vineri seara, la „Românii au talent", şi-a strâns din nou în braţe tatăl întors din Afganistan. Medicul militar Daniel Aron a aterizat luni seara din misiunea periculoasă în care se afla de peste 6 luni şi e şocat de succesul pe care l-a avut cântecul scris de el pe când avea 15 ani.

A crescut cu melodia compusă de tatăl său şi a cântat-o vineri seara la „Românii au talent" cu lacrimi în ochi, cu gândul la părintele său plecat în misiune în Afganistan. A plâns o ţară întreagă care l-a văzut la televizor, dar a plâns şi tatăl său, care l-a auzit doar la telefon. Ce a urmat a depăşit cu mult imaginaţia lui Adrian Aron, băieţelul blond din Zalău în vârstă de 14 ani.

Adrian e mândru de tatăl său, medicul militar Daniel Aron

simeon stalpnicul png

Adrian, alături de familia sa întregită acum

simeon stalpnicul png

La “Românii au talent” a interpretat o melodie compusă de tatăl său

simeon stalpnicul png

Mii de cereri de prietenie pe reţeaua de socializare Facebook. Oameni care îl opresc pe stradă şi îi cer autograf. Luni seara Adrian a plâns din nou. Tatăl său, medicul militar locotenent colonelul Daniel Aron, aflat la a patra misiune într-un teatru de război, s-a întors acasă împreună cu Batalionul "Vânători de Munte". „Când am auzit reacţia sălii, am început să plâng ca un copil. Şi vă rog să mă credeţi, sunt militar, eu nu plâng!", îşi aminteşte medicul momentul în care l-a auzit pe Adrian cântând la preselecţia de la Oradea.

Daniel Aron nu a fost singurul militar emoţionat de prestaţia lui Adrian de la „Românii au talent". „A fost un moment fantastic vineri, pe aeroportul din Manas, Kyrgystan. Eram acolo 250 de militari români, plus militarii americani, şi aşteptam să ne îmbarcăm spre casă. La un moment dat, un coleg al meu a găsit pe youtube înregistrarea cu Adrian la Pro TV şi a pus-o pe display-ul din sala de aşteptare, anunţându-i pe toţi că fiul meu e cel care cântă. Toată lumea a ascultat piesa până la capăt, iar în momentul în care juriul a dat cei trei de „Da", a fost, pur şi simplu, o explozie de bucurie în tot aeroportul", povesteşte tatăl lui Adrian, în timp ce-şi îmbrăţişează cu mândrie fiul.

Adrian spune acum că este decis să îşi construiască o carieră în muzică, indiferent de parcursul său din show-ul de la Pro TV. De aceea s-a şi înscris la Liceul de Artă „Ioan Sima", unde face de patru ani chitară, dorindu-şi ca după absolvire să urmeze cursurile Conservatorului.

Măruţă l-a ajutat pe Tudorel Popa să-şi ia garsonieră

Tudorel Popa a rămas în amintirea fanilor emisiunii „Românii au talent" mai ales pentru expresia care l-a făcut celebru: „Să trecem la treabă". Impresionat de povestea lui, Cătălin Măruţă s-a decis să-i schimbe viaţa. I-a găsit un job cu salariul 1.000 de lei şi promisiunea că va fi plătit cu 300 de euro la fiecare spectacol Music Mix, unde va fi invitat să prezinte. Mai mult, datorită lui Măruţă, de ieri, Tudorel are casa lui, o garsonieră în Tulcea.

Aşa arată noua casă a lui Tudorel

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„M-a impresionat de la bun început, în primul rând ca om. E o fiinţă aparte, are o gândire profundă şi e incredibil de altruist, la rândul lui. E un tip extrem de milos, adică jumătate din ceea ce câştigă oferă copiilor orfani", spune Cătălin Măruţă.

Tudorel e foarte bucuros că, de acum înainte, nu va mai trebui să locuiescă într-un cămin de nefamilişti. „Până acum nu am avut casa mea şi nu mă aşteptam să am vreodată casa mea. Ceea ce a făcut Cătălin Măruţă a fost un trăsnet de fericire. Banii pe care îi dădeam înainte pe chirie, o să-i dau acum copiilor orfani", ne-a spus simpaticul Tudorel.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net