Puşcărie pentru asasina care a îngrozit Timişoara. Fata şi-a înjunghiat de cinci ori iubitul de 48 de ani

Ultima actualizare:

    Dan Ardelean şi Cristina Răceanu, în timpul unei vacanţe petrecute în Zakynthos (Grecia)
Dan Ardelean şi Cristina Răceanu, în timpul unei vacanţe petrecute în Zakynthos (Grecia)

Ani grei de temniţă pentru tânăra care şi-a înjunghiat mortal iubitul mai mare decât ea cu 30 de ani! Tribunalul Timiş a emis prima sentinţă în dosarul în care Cristina Răceanu (18 ani) e judecată pentru uciderea concubinului său, omul de afaceri Dan Ardelean. Puştoaica a fost condamnată la 11 ani de închisoare şi a fost obligată să plătească daune morale de 100.000 de euro.

Un prim verdict în telenovela sângeroasă care făcut vâlvă în Timişoara acum cinci luni! Trimisă în judecată după ce şi-a ucis iubitul de 48 de ani cu cinci lovituri de cuţit, Cristina Răceanu a primit o pedeapsă grea, dar sentinţa de 11 ani de închisoare nu e definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Timişoara.

Potrivit rechizitoriului, fata şi-a ucis iubitul din cauza frustrării provocate de indiferenţa şi lipsa de afecţiune ale iubitului. Puştoaica şi-a plănuit crima: în seara de 8 noiembrie 2016, înainte de a-l înjunghia, ea a meditat în baie la planul ucigaş.“L-a atacat din spate”


    Onului de afaceri Dan Ardelean i se spunea
Onului de afaceri Dan Ardelean i se spunea

Pasiunea pentru fete tinere l-a costat viaţa pe timişoreanul Dan Ardelean, proprietarul spălătoriei auto Niagara din cartierul Elisabetin. Într-un acces de furie, Cristina Răceanu l-a înjunghiat de mai multe ori pe Ardelean în seara fatidică. Medicii de pe ambulanţă n-au mai avut ce să facă pentru omul de afaceri. „Între cei doi n-a avut loc nici o luptă. Fata l-a atacat pe bărbat, din spate, cu cuţitul”, explica, la vremea respectivă, Mihaela Pop, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. “Sunt cinci plăgi prin înjunghiere. Din declaraţiile pe care le-a oferit, aceasta arată că toată cearta a pornit din motive de gelozie“, a adăugat Pop.L-a cunoscut când avea 16 ani


    Cristina Răceanu suferea din cauza lipsei de afecţiune
Cristina Răceanu suferea din cauza lipsei de afecţiune

Dan Ardelean era un personaj cunoscut în cluburile din Timişoara şi i se spunea „Vântu“. El a cunoscut-o pe Cristina Răceanu acum în 2014, chiar într-un club. Ea avea atunci 16 ani, iar prietenii omului de afaceri susţin că fata făcea parte dintr-o familie dezorganizată şi că fugise de-acasă. Puştoaica s-a mutat de atunci cu omul de afaceri. „Ştiu că fata era sub tratament medical. Avea tulburări comportamentale. Probabil că aşa s-a ajuns la crimă. El a luat-o, a avut grijă de ea, i-a plătit medicaţia“, a povestit un apropiat.

“Minore pentru VIP-uri”

Cei care l-au cunoscut susţin că omul de afaceri avea o slăbiciune pentru tinere. Dan Ardelean era trimis în judecată în celebrul dosar „Minore pentru VIP-uri“. Fostul judecător Nicolae Tomuş şi fostul poliţist Ovidiu Gâţan au fost deja condamnaţi cu suspendare, iar Ardelean era judecat alături de interlopul Paul Mânzu şi alte persoane, fiind acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore.

Click! spune

Un fost coleg de şcoală a relatat o altă întâmplare prin care a trecut Ardelean. „Lui îi plăcea Italia. Şi acum a păţit-o ca şi în Italia, unde a fost înjunghiat de o femeie geloasă“, a povestit apropiatul omului de afaceri.

Află mai multe  detalii pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net