Pușcăriașii Microsoft, săltați de acasă

mi_5329.jpg

microsoft arestati cocos pinalti
Cei patru au fost reținuți ieri după-amiză și duși la instanță pentru mandatul de arestare încătușați (Foto: Marian Iliescu)
Citeste tot despre: 

Gabriel Sandu şi Dorin Cocoş au fost ridicaţi de poliţişti de la locuinţele lor şi duşi în arestul Poliţiei Capitalei, iar Nicolae Dumitru s-a predate. Asta după ce instanţa supremă a emis, azi dimineață, pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul licenţelor Microsoft.

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru au plecat ieri noapte de la instanţa supremă, înaintea pronunţării deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft. Au vrut să doarmă câteva ore în patul lor înainte să afle cum e viața după gratii. Dimineață, însă, Sandu și Cocoș au fost săltați de polițiști și duși în arestul central, iar Dumitru s-a predat la secție, de unde a fost dus în arest. Ultimul care a fost dus în arest este Gabriel Sandu, acesta fiind încarcerat miercuri, în jurul orei 08.00. Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, arestat şi el în dosarul Microsoft, a fost dus în arest direct de la instanţa supremă, după ce judecătorii au pronunţat decizia. Cei patru au fost reţinuţi luni noapte, în dosarul licenţelor Microsoft, iar ieri după-amiază au fost duşi de procurorii anticorupţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă. Instanţa i-a audiat mai multe ore şi a pronunţat decizia de arestare după aproximativ zece ore de la începerea şedinţei de judecată. Decizia de arestare preventivă poate fi contestată la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1