Purtarea măștii în spațiile deschise, obligatorie în Neamț, începând de miercuri

masca-in-spatiu-public.png

masca in public
Purtarea măștii de protecție în spațiile deschise devine obligatorie în Neamț începând de miercuri
Sursă foto: Arhivă Click!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult.


”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ. 

Cine sunt persoanele scutite de la purtarea măștii

femeie-masca-protectie_0.jpg

femeie masca de protectie
Purtarea măștii de protecție în spațiile deschise aglomerate devine obligatorie în Neamț începând de miercuri
Sursă foto: Arhivă Click!

Sursa citată a menţionat că sunt exceptate de la această măsură persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută. 
Respectarea aplicării acestei măsuri este urmărită de către structurile Ministerului Afacerilor Interne şi de către Direcţia de Sănătate Publică Neamţ.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1