Puneți-vă bonurile bine! Duminică este Loteria fiscală

Ultima actualizare:

    La tragere vor participa doar bonurile din luna iunie
La tragere vor participa doar bonurile din luna iunie

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminică, 16 iulie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La tragere participă toate bonurile fiscale emise luna trecută și va fi transmisă în direct.“Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”, arată Ministerul Finanţelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală  şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF.

La extragerea din iunie, pentru bonurile din mai, au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 59 lei emise pe 30 mai. 

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net