Psihologul violator, arestat la domiciliu

Ultima actualizare:

    Bogdan Giuseppe a violat 31 de femei și le-a agresat sexual pe alte 48
Bogdan Giuseppe a violat 31 de femei și le-a agresat sexual pe alte 48

Bogdan Giuseppe, psihologul acuzat că a violat și agresat sexual zeci de paciente, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. El se află acum în arest la domiciliu.

Bogdan Giuseppe este acuzat că ar fi săvârșit 31 de infracţiuni de viol, 23 de infracţiuni de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private, opt infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine și punere în circulaţie de valori străine falsificate.

Procurorii susţin că, în perioada 2016 - februarie 2017, psihologul a creat mai multe domenii de e-mail, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, el le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuşi.

92 de femei au trecut prin cabinetul lui

Anchetatorii au identificat 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul lui Bogdan Giuseppe pentru susţinerea pretinsului examen de medicina muncii.

Când victimele veneau la cabinetul său, bărbatul se prezenta ca fiind psiholog, el fiind de fapt suspendat din această profesie, dar în acelaşi timp se prezenta şi ca medic ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituţii în domeniul siguranţei naţionale, arată procurorii.

Le făcea și control ginecologic și le filma

După supunerea femeilor la examenul psihologic, Bogdan Giuseppe îşi declina şi calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale de natură să alarmeze victimele.

În acest mod, le convingea să suporte un control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluţionare de eliminare a problemelor, urmărind de fapt să-și satisfacă poftele carnale.

Controalele erau filmate cu ajutorul mai multor camere ascunse în cabinet. În acest fel, spun anchetatorii, Giuseppe ar fi deținut o veritabilă arhivă de materiale pornografice.

În cabinetul acestuia au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susţine calităţile pe care pretindea că le deţine, dar şi instrumente pe care le deţinea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat 6.200 USD, în bancnote de 100 USD. Dosarul se va judeca la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net