Psihologii: "SPP-istul a clacat și a vrut să arate că a rămas singur"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primele concluzii în cazul SPP-istului care s-a împușcat miercuri după amiază în inimă, chiar în mijlocul Bulevardului Tineretului, din Capitală, sunt uluitoare.

Lucian Sanda, în vârstă de 38 de ani, căsătorit și cu un copil acasă, a coborât miercuri din mașina lui, cu un pistol Glock de 9 mm în mână, a oprit o altă mașină ca să asiste la întreagă scenă, și s-a împușcat in inimă. Militarul era absolvent al Academiei de Poliție și lucra în cadrul SPP din anul 2001. La scurt timp după această tragedie apropiații bărbatului au susținut că acesta ar fi suferit de o depresie, lucru confirmat și de psiholog, după modul în care și-a luat viața. ”Acest bărbat a comis un act demonstrativ. A clacat și a vrut să arate că a rămas singur, că nu mai are pe nimeni. Așa se traduce faptul că s-a împușcat în mijlocul străzii. Acest dezechilibru poate să vină din zona familiei, însă nu este exclus să fi fost și o tensiune internă la nivel profesional”, a explicat psihologul Hanibal Dumitrașcu. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net