PSD a adus câteva sute de oameni la parada din Capitală

psd_parada.jpg

psd parada 1 decembrie
Circa 20 de autocare cu PSD-iști au venit din țară au ajuns la parada din Capitală
Citeste tot despre: 

Câteva sute de oameni au sosit cu autocarele în Capitală, în această dimineață ( 1 decembrie), aduşi de mai multe organizaţii PSD din ţară. În jurul orei 8.30, în parcarea Romexpo erau deja aproximativ 20 de autocare, din Bihor, Hunedoara, Caraş-Severin, Buzău, Prahova și Călăraşi.

Au venit la București, să participe la parada militară de 1 Decembrie. Sute de persoane, unii îmbrăcaţi în costume naţionale, au coborât din autocare venite din mai multe județe din țară. La coborârea din maşini, au fost întâmpinaţi de tineri care le-au împărţit steguleţe şi banderole tricolore, scrie news.ro.

 “Suntem organizaţi. Noi între noi ne-am organizat”, explică un bărbat venit de la Ploieşti, în timp ce altul, sosit de la Târgu Jiu, spune că a venit "pe gratis", dar nu prea ştie scopul deplasării.

autocare.jpg

autocare psd
Primele autocare cu membri PSD au venit în jurul orei 8.30

psd_dolj.jpg

psd dolj parada 1 decembrie
Membri PSD au adus pancarte cu sigla partidului

Acţiunea a fost aprobată de primarul Gabriela Firea, potrivit hotnews.ro. ”1 Decembrie 2017, între orele 07.00-18.00, pentru participarea la paradă Zilei Naţionale a României, vor sosi în Bucureşti cca. 30 de autocare, care vor staţiona în locuri special amenajate în acest sens, în zona învecinată cu intrarea C a Complexului Expoziţional Romexpo, aşa cum declară organizatorul. Afluirea şi defuirea participanţilor se vor face în mod individual şi nu se va afecta traficul pietonal şi rutier din zonă”, se arată în protocolul aprobat de Primăria Capitalei şi obţinut de HotNews.ro.

 

Loading...