Proxenetă la doar 14 ani: «Afacerea cu bărbaţi» a unei eleve din Galaţi

36912809_foto_123rf.jpg

simona
Simona Alexandru Ulmaru avea doar 14 ani când şi-a început cariera de proxenetă
Foto 123rf
Citeste tot despre: 

Trei dintre prietenele copilei-proxente au mărturisit în faţa anchetatorilor din Galaţi, cu lux de amănunte, cum se desfăşurau lucrurile. În „afacerea sexuală” pusă la cale de fata de doar 14 ani au intrat şi mai multe persoane majore, acuzate şi ele de proxenetism.

Simonei nu-i plăcea şcoala. Elevă în clasa a VII-a, ea trecea pe la cursuri doar atât cât să nu rămână repetentă. În rest, viaţa ei se derula „la firmă”. Aceasta era denumirea de cod prin care Simona Alexandra Ulmaru (acum în vârstă de 16 ani) denumea hogeacul în care ademenea fete de vârsta ei în vederea practicării prostituţiei. Povestea, după cum veţi putea citi în materialul de faţă, este şocantă.

Unele fete vor Barbie, Simona a vrut ceva mai mult

Simona Alexandru Ulmaru a fost crescută doar de mamă, într-o încăpere modestă, închiriată de la Primăria Galaţi într-o casă veche, naţionalizată, dar a vrut mereu mai mult de la viaţă. Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină – probabil - cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut, cu seninătate, că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu. „Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a declarat ea.

Articolul integral pe adevarul.ro.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1