Protestul poștașilor s-a încheiat. Toți au primit salarii mărite

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au salarii foarte mici angajații Poște Române. De aceea, au protestat de mai multe ori. Iată că, în urma negocierilor au obținut ce au vrut: mărirea salariilor și bonuri de masă majorate.

Conducerea Poştei Române şi reprezentanţii SLPR au agreat, luni, 31 octombrie, schema de majorare a salariilor poştaşilor, cu aplicare de la 1 ianuarie 2017, informează compania.

Atfel, s-a convenit acordarea de tichete de masă la valoarea nominală a tichetului de 11,50 lei/zi, faţă de valoarea actuală de 9 lei, după intrarea în vigoare a actului normativ care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masă. Suplimentar, s-a stabilit acordarea unei creşteri salariale de 80 de lei brut/angajat.

Această schemă de majorare vizează angajaţii cu cele mai mici venituri. Ca urmare a celor convenite luni între conducerea Poştei Române şi partenerii sociali, conflictul de muncă va înceta, iar activitatea poştală va reveni la normal.

Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor si partenerilor pentru situaţia creată şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii.

Poșta Română este cel mai mare angajator din România, cu peste 25.000 de angajați.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net