Protestatarul de la Primăria lui Vanghelie: «Mă caută cămătarii să mă omoare»

CLIIMA20120911_0001_1.jpg

Bărbatul a venit în faţa primăriei sectorului 5 pentru a-şi spune doleanţele (foto:adevarul.ro)

Unul dintre bărbaţii ce a prostat ieri în faţa primăriei sectorului 5 povesteşte cum a ajuns să "cerşească" mila primarului, împreună cu prietenul său ce a decedat ieri din cauza unui infarct.

Omul spune că nu el este de vină pentru situaţia grea în care a ajuns, ci primăria lui Vanghelie, deoarece nu i-a dat nici până în ziua de azi banii pe care îi datora.

Mai exact, bărbatul spune că, împreună cu prietenul său, s-au împrumutat 130.000 de euro, pentru a putea să termine nişte lucrări subcontractate de la primărie, scrie Adevărul.

Mă caută cămătarii. Sunt ascuns că mă caută ceilalţi să-mi ia capul şi mie. Celălalt a murit din cauză a ce s-a întâmplat la Primărie şi pe mine mă caută să mă omoare, am primit o sută de ameninţări până acum, să tac din gură, să nu spun nimic

Noi am fost subantreprenori la o firmă din Sectorul 5 care lucra pentru primărie şi nu ne-a mai dat banii. Până la urmă a venit să ne ia casele. Pe 15 trebuia să eliberăm casa, iar noi banii trebuia să-i primim de anul trecut, din iunie, avem contract", a spus bărbatul pentru România TV.

Omul a venit ieri, cu prietenul şi partenerul său de afaceri, să protesteze în faţa primariei, luând cu ei şi o butelie. Supăraţi că nu sunt primiţi în audienţă, cei doi bărbaţi au dat foc buteliei, iar unul dintrei ei a murit din cauza unui infarct.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1