Protest la Nottara: actorii pe hol, spectatorii pe stradă

Ultima actualizare:

    Spectatorii au privit din stradă evoluția actorilor de la Nottara
Spectatorii au privit din stradă evoluția actorilor de la Nottara

Actorii Teatrului Nottara din capitală au realizat un protest inedit, marți seară. Nu au unde să joace, nici unde să facă repetiții. Președintele Klaus Iohhanis a promulgat legea care interzice activitățile din blocurile cu risc seismic, inclusiv acest teatru.

Actorii de la Teatrul Nottara au invitat spectatorii în stradă, marți seară (2 februarie), în fața ușilor de sticlă ale fostului sediu. Înăuntru, actorii au făcut o reprezentație inedită, scrie Mediafax. Marinela Ţepuş, managerul Nottara, şi actori ai acestui teatru au împărţit trecătorilor ”buline” de pus în piept, inscripţionate cu mesajul ”Teatrul Nottara - Risc de excelenţă”.

Timp de o jumătate de oră, publicul a putut să asiste la o reprezentaţie inedită a spectacolului ”Umor, amor, fior de dor... în Bucureşti”, privind de pe trotuarul din faţa teatrului, prin uşile de sticlă ale clădirii.

”Este o formă de protest să spunem artistic. Încercăm să atragem atenţia autorităţilor că este timpul să facă modificările acelei legi buclucaşe, care ne-a scos în stradă, astfel încât să se poată purcede la consolidări”, a spus Marinela Ţepuş, citată de aceeași sursă.

Aceasta a făcut referire la faptul că Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea de la sediul din Bulevardul Magheru pe 23 noiembrie 2015, în urma promulgării de către preşedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net