Protest faţă de proiectul Legii graţierii, anunţat pentru duminică în Capitală

Ultima actualizare:

    Protestul este programat să înceapă la ora 17.00, în faţa Guvernului
Protestul este programat să înceapă la ora 17.00, în faţa Guvernului

Un protest faţă de proiectul Legii graţierii care urmează să intre luni în plenul Senatului pentru dezbatere şi vot final este anunţat pe Facebook, pentru duminică, în Piaţa Victoriei din Capitală.

De aici, protestatarii ar urma să plece în marş spre Palatul Parlamentui pentru a lipi pe zidul acestuia fotografii cu ei.

"Miercuri, Comisia juridică a Senatului a adoptat, cu cinci voturi pentru (PSD şi ALDE) şi trei împotrivă (PNL, USR şi UDMR), amendamentele propuse de senatorii Traian Băsescu, Şerban Nicolae şi Liviu Brăiloiu la proiectul de Lege privind graţierea, prin care cei condamnaţi la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influenţă sau cumpărare de influenţă urmează să fie graţiaţi sub rezerva achitării prejudiciului. Joi, Comisia juridică a revenit asupra votului şi a respins amendamentele. Urmează, însă, votul în plen, unde amendamentele pot fi, iarăşi, aprobate. Acest lucru ar însemna resuscitarea OUG 13! De aceea, duminică, trebuie să le transmitem parlamentarilor, cât se poate de clar: #VăVedem!", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Protestul este programat să înceapă la ora 17.00, în faţa Guvernului, urmând ca manifestanţii să plece în marş spre Palatul Parlamentului.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a comunităţii Corupţia ucide, manifestanţii vor lipi pe gardul Casei Poporului fotografii cu ei.

Proiectul legii graţierii urmează să intre luni în plenul Senatului pentru dezbatere şi vot final, după ce, tot luni, senatorii jurişti vor adopta raportul de admitere al actului normativ.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net