„Protejata” premierului Mihai Tudose, maestră în contorsionism

Ultima actualizare:

    Cătălina Sorina Ene, fostă concurentă la Burlacul, l-a însoțit pe premier în China, în 2015
Cătălina Sorina Ene, fostă concurentă la Burlacul, l-a însoțit pe premier în China, în 2015

Catalina Sorina Ene are 27 de ani și este una dintre „protejatele” primului ministru Mihai Tudose. Tânără și sexy, ea s-a remarcat acum șase ani în emisiunea ”Burlacul”, când a fost eliminată încă din primele faze. Apoi, se pare că a fost, petru o scurtă perioadă de timp, asistentă la „Un show păcătos”. Însă, pentru că nu a putut să-și construiască o carieră în televiziune, brăileanca s-a angajat la Transelectrica, la Direcția Guvernanță Corporativă.

Până să ajungă să poarte costume elegante în birourile Transelectrica SA, Cătălina a purtat ținute puțin mai deocheate în platourile emisiunii mondene ”Un show păcătos” de la Antena 1, unde a fost asistenta lui Dan Capatos, și la o altă emisiune a aceluiași post TV, unde s-a luptat pentru inima unui ”burlac” cu alte câteva domnișoare.

simeon stalpnicul png

A participat la o emisiune matrimonială

La ”Burlacul”, sezonul din 2011, Cătălina Sorina Ene susținea că hobby-urile sale sunt lectura, fotografia și călătoriile. Și se declara o adevărată artistă în contorsionism. În cadrul celei de-a două ediții a show-ului de la Antena 1, Cătălina Sorina Ene a fost eliminată repede de burlacul Edward Popescu Strohlen, fiind pedepsită de acesta pentru pasivitatea ei și lipsa oricărei tentative de a-l cuceri, după ce reușise să intre între cele 12 finaliste, scrie presa locală. Cătălina s-a ţinut scai de Edward ca să-i mai acorde o şansă, ba chiar a intrat peste el în cameră, însă acesta a fost de neclintit: “Nu am cum, îmi pare rău”, a fost răspunsul lui categoric. Brăileanca a vărsat lacrimi amare, dar avea şi de ce, pentru că îi scăpase printre degete un bărbat frumos, deştept şi plin de bani, care i-ar fi asigurat o viaţă de prinţesă. Antena 1 nu a cooptat-o în alt proiect, prin urmare Cătălina a făcut, pe plan profesional, o schimbare de macaz, angajându-se la Transelectrica. 

simeon stalpnicul png

L-a însoțit pe Mihai Tudose în China

Potrivit publicației probr.ro, Cătălina Sorina Ene este născută în localitatea Ianca și la numai 26 de ani a ajuns să reprezinte Transelectrica și Guvernul României în China. Interesant este că Transelectrica se află în subordinea Ministerului Economiei, condus la acea vreme de mai proaspătul prim ministru Mihai Tudose. Astfel, în 2015, Tudose, fostul ministru al economiei, a fost însoțit de două ori de Cătălina în China, cu prilejul unei vizite oficiale de lucru a unor demnitari de la București.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă acum pozează mult mai sobru decât pe vremuri, Cătălina a realizat în 2015 un pictorial foarte sexy, arătându-și formele voluptoase, evidențiate de o rochie roșie, mulată. Însă, așa cum se procedează de obicei, pozele au fost puternic prelucrate înainte de a fi postate pe rețelele de socializare. Este suficient să privești cu atenție fotografia de mai sus ca să-ți dai seama de asta.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net