Prostituatele din România au invadat Olanda. Proxeneții le mută din Italia și Spania în bordeluri clandestine din Țara Lalelelor

utrecht.jpg

Utrecht
O rețea de zeci de prostituate din România a fost descoperită în premieră în zona orașului olandez Utrecht din Olanda
Foto: traveleuropa.ro
Citeste tot despre: 

Poliția din Olanda a intrat în alertă după creșterea fără precedent a numărului de prostituate din România care ”lucrează” în Țara Lalelelor. Potrivit ultimelor informații, proxeneții români au mutat sute de prostituate de pe străzile din Italia și Spania în locuințe închiriate în Olanda.

Poliția a destructurat la sfârșitul săptămânii trecute o rețea de prostituție care acționa în orașul olandez Utrecht și localitățile învecinate. Potrivit stiridiaspora.ro care citează ad.nl, după o anchetă care a durat 18 luni au fost arestați doi suspecți români, unul de 26 de ani și celălalt de 55 de ani, care au exploatat zeci de prostituate, în principal din România dar și din America de Sud.

Circa 200 de prostituate din România sunt zilnic la lucru în Olanda

Româncele nu lucrează pe stradă sau în parcuri după modelul aplicat de proxeneții români în Spania sau Italia ci în locuințe închiriate de proxeneți în zone rezidențiale. În fiecare zi, potrivit poliției, cel puțin 200 de românce sunt oferite pentru servicii sexuale pe site-uri olandeze. Polițiștii au dezvăluit cum funcționează un astfel de bordel clandestin și au dat drept exemplu ceea ce se petrecea într-un imobil dintr-o zonă rezidențială din Utrecht. Proxeneții au dat anunțuri privind serviciile sexuale practicate de femeile din imobil iar clienții nu au întârziat să vină. Pentru olandezi este o ca o vizită la doctor sau la frizer.”Olandezii își parchează mașina în fața ușii, intră și ies din nou afară după o jumătate de oră. Pleacă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Într-o astfel de casă închiriată, în medie, două până la patru femei își oferă serviciile sexuale. Și în fiecare zi primesc unul după altul bărbați olandezi din toate categoriile sociale, cu vârste cuprinse între 20 și 70 de ani. Nu de puține ori mașinile care parchează acolo au un scaun pentru copil pe bancheta din spate sau biciclete în portbagaj”, declară pentru sursa citată procurorul Daphne van der Zwan. Anchetatorii au descoperit că femeile care se prostituează de-a lungul drumului în Italia sau Spania produc 5 sau 10 euro de client în timp ce pentru o prestație într-un apartament în Olanda primesc de cinci ori mai mulți bani și au mai multă siguranță.

 

 

Citiți și

 

Șase proxeneți, arestați preventiv. Cum convingeau fetele să se apuce de prostituție

 

Ieri erau «prostituate de lux», azi sunt «măicuțe» VIDEO

Loading...
 
 

Citește și