Programul Metrorex, STB și Poștei în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie

Ultima actualizare:

    Metroul va funcționa după programul zilelor de sărbătoare
Metroul va funcționa după programul zilelor de sărbătoare

Pentru că zilele de 30 noiembrie(luni), sărbătoarea Sfântului Andrei și 1 decembrie(marți), Ziua Națională a României sunt nelucrătoare, pentru majoritatea românilor urmează o minivacanță. În timp ce unele servicii publice vor funcționa, de exemplu transportul în comun, altele, cum ar fi poșta, vor avea zile nelucrătoare.

Cu ocazia zilelor de 30 noiembrie, Sfântul Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Metrorex ureaza tuturor romanilor La multi ani! si informează că trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale pe toate magistralele. Programul de circulatie a trenurilor de metrou se desfășoară între orele 5:00-23:00, cu mențiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt iar la stațiile Piaţa Unirii 1 și Piața Unirii 2 se așteaptă transferul călătorilor între magistralele de metrou 1,3 si 2.

Vehiculele STB vor funcționa după programul de duminică cu 60 la sută din parc
Vehiculele STB vor funcționa după programul de duminică cu 60 la sută din parc

Program STB pentru minivacanța 30 noiembrie și 1 decembrie

Programul de circulație al autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor din parcul Societății de Transport București în zilele de 30 noiembrie, sărbătoarea Sfântului Andrei și 1 decembrie, Ziua Națională a României este similar unei zile de duminică. Astfel pe trasee vor ieși 60 la sută din vehicule iar timpii de succesiune al acestora va fi proporțional mai mare.

Oficiile poștale vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie
Oficiile poștale vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Programul de lucru al Poştei Române

Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de luni, 30 noiembrie, şi marţi, 1 decembrie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei - şi de 1 decembrie - Ziua Naţională a României - sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Sâmbătă, 28 noiembrie, toate subunităţile poştale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 27 şi 28 noiembrie 2020 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie

Citiți și

1 Decembrie: Totul despre ziua naţională a României

Tradiţii şi superstiţii de Sfântul Andrei

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net