Programul Metrorex, STB și Poștei în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie

metrou.jpg

garnitură de metrou
Metroul va funcționa după programul zilelor de sărbătoare
Citeste tot despre: 

Pentru că zilele de 30 noiembrie(luni), sărbătoarea Sfântului Andrei și 1 decembrie(marți), Ziua Națională a României sunt nelucrătoare, pentru majoritatea românilor urmează o minivacanță. În timp ce unele servicii publice vor funcționa, de exemplu transportul în comun, altele, cum ar fi poșta, vor avea zile nelucrătoare.

Cu ocazia zilelor de 30 noiembrie, Sfântul Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Metrorex ureaza tuturor romanilor La multi ani! si informează că trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale pe toate magistralele. Programul de circulatie a trenurilor de metrou se desfășoară între orele 5:00-23:00, cu mențiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt iar la stațiile Piaţa Unirii 1 și Piața Unirii 2 se așteaptă transferul călătorilor între magistralele de metrou 1,3 si 2.

vehicule_stb.jpg

Vehicule STB
Vehiculele STB vor funcționa după programul de duminică cu 60 la sută din parc
Foto:digi24.ro

Program STB pentru minivacanța 30 noiembrie și 1 decembrie

 

Programul de circulație al autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor din parcul Societății de Transport București în zilele de 30 noiembrie, sărbătoarea Sfântului Andrei și 1 decembrie, Ziua Națională a României este similar unei zile de duminică. Astfel pe trasee vor ieși 60 la sută din vehicule iar timpii de succesiune al acestora va fi proporțional mai mare.

posta_romana-program_sarbatori.jpg

Oficiu poștal
Oficiile poștale vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Programul de lucru al Poştei Române

 

Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de luni, 30 noiembrie, şi marţi, 1 decembrie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei - şi de 1 decembrie - Ziua Naţională a României - sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Sâmbătă, 28 noiembrie, toate subunităţile poştale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 27 şi 28 noiembrie 2020 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie

 

Citiți și

 

1 Decembrie: Totul despre ziua naţională a României

 

Tradiţii şi superstiţii de Sfântul Andrei

Loading...
 
 

Citește și

  • Supermarketurile, hipermarketurile şi magazinele cash&carry vor avea program prelungit sau chiar non-stop în perioadele 19-23 decembrie şi 29-30 decembrie. Pe 24, 26, 31 decembrie şi 2 ianuarie 2014 va fi redus, iar în ziua Crăciunului şi pe 1 ianuarie vor fi închise.

  • program minivacanta 1 Decembrie Sf Andrei

    Zilele de 30 noiembrie, când sărbătorim Sfântul Andrei, şi 1 Decembrie, când sărbătorim Ziua Națională, sunt zile libere legale, iar asta înseamnă că instituţiile publice, dar şi unele dintre cele private nu vor lucra în această perioadă. Dacă ai o urgenţă medicală, vrei să mergi la cumpărături sau vrei să foloseşti serviciile unei bănci, iată ce ar trebui să ştii!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1