Program de Halloween: Unde poți petrece în țară

program_de_halloween_1.jpg

program de halloween
Program de Halloween: Cluburile din toată țara organizează petreceri tematice
foto: Getty

Mai multe locații din țară organizează petreceri tematice și au un program de Halloween de-a dreptul special. Într-unele dintre cele mai mari orașe, tinerii se distrează cu muzică bună și costumații pe măsură în weekend-ul 29 – 31 octombrie, în perioada celei mai înfricoșătoare sărbători din an.

În program de Halloween sunt trecute cele mai mari petreceri organizate cu această ocazie. Cluburile au Dj care pun muzică pentru toate gusturile, prețuri pentru toate buzunarele și un decor înfricoșător special. Iată cum te poți distra în weekend-ul de Halloween dacă ești din Iași, Timișoara, Brașov sau Târgu-Mureș.

Program de Halloween: Iași

program_de_halloween_bloody_halloween_little_texas.jpg

program de halloween
Program de Halloween: Clubul Little Texas aduce multe surprize sâmbătă (31 octombrie)

 

Pentru cei care nu au nimic în program de Halloween, clubul Little Texas din Iași organizează petrecerea Bloody Halloween, sâmbătă (31 octombrie) și duminică (1 noiembrie). Decorul va fi compus din clasicii dovleci sculptați, monștri, vampiri, fantome și lilieci. Mai mult, cei de la Little Texas oferă și un meniu special, cu preparate precum Bloody Toimatoes Soup, Magical Pumpkin Salad, Bloody Monster Ribs, Pumpkin Burger și Ameriucan Pumpkin Pie.

Haunted Mansion Party – vineri (30 octombrie), la Booha College. Dj Missile și Dj Blanilla vor întrețina atmosfera, iar tinerii se vor putea distra cu jocuri studențești. Totuși, locurile sunt limitate, iar accesul se va face pe baza unei liste de participanți pe care se poate ajunge prin intermediul formularului de pe site-ul booha.ro/inscriere.

Program de Halloween: Târgu Mureș

program_de_halloween_magic_party.jpg

program de halloween
Program de Halloween: În Târgu Mureș, tinerii se pot distra la Magic Party

 

Cei din Târgu Mureș au în program, de Halloween, petrecerea Magic Halloween Party de vineri (30 octombrie), de la ora 19.00, la Restaurantul Casa Mureșană. Aici, muzica va fi asigurată de Dj Arthur și Mc Florin Salistean. Cei gurmanzi se vor putea răsfăța cu un bufet suedez All You Can Eat and Drink și cu băuturi tematice precum Dracula Drink/ Magic Cocktail. Intrarea se va face pe bază de bilet în valoare de 60 de lei.

Program de Halloween: Sighișoara

În Sighișoara, în program de Halloween este petrecerea Halloween in Transylvania Party 2015, de vineri (30 octombrie), de la ora 19.00, la Piața Muzeului nr.5. Invitații vor avea parte de preparate tematice precum Vampire Dinner sau  tortul Halloween Cake, în formă de sicriu.

Program de Halloween: Constanța

program_de_halloween_const.jpg

program de halloween
Program de Halloween: Constănțenii vor petrece la Halloween by Heaven's Hell

 

Constănțenii se vor putea distra la Halloween by Heaven’s Hell sâmbătă (31 octombrie) pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 192. Intrarea va fi liberă, iar costumele diverse, de la îngerași, la monștri și vârcolaci. Muzica va fi asigurată de Dj Kronk, iar petrecerea va începe la ora 22.00.

Loading...

Citește și

 • program de halloween

  Mai multe cluburi din Capitală vin cu un program de Halloween destul de interesant în weekendul 30-31 octombrie. Majoritatea petrecerilor au intrarea liberă, iar unele dintre ele sunt adresate chiar și copiilor, pe care nu mai este nevoie să îi lăsați acasă în aceste zile. Iată lista cu petrecerile din București

 • costumatii de halloween

  Halloween se apropie cu paşi repezi. Mai sunt două săptămâni până la sărbătoarea importată de la americani, cunoscută drept şi cea mai înspăimântătoare noapte din an. Românii cu imaginaţie se pregătesc de zor ca să fie cu adevărat de speriat, iar pe internet au început deja să apară cele mai înfricoşătoare costumaţii de Halloween.

 • halloween 2015

  Sărbătoare cu origini celtice, desăvârșită în America și preluată de români cu mult aplomb după 1989, Halloween înseamnă, pe lângă dovleci sculptați și petreceri cu vrăjitoare, câteva tradiții care fac deliciul copiilor și tinerilor în fiecare an. Printre acestea, ghicirea viitorului soț în coja de măr. Profită, așadar, de Halloween 2015, ca să afli cine ți-e sortit, sâmbătă, 31 octombrie.

 • vacanta de halloween 2015

  Sfârșitul lunii octombrie este perioada perfectă pentru vacanța de halloween 2015. Sute de turiști se îndreaptă către destinațiile preferate, unde urmează să petreacă câteva nopți alături de familie sau prieteni. Totuși, unele locuri sunt cu adevărat celebre pentru petrecerile celei mai înfricoșătoare zile din an.

 • cum sa faci un dovleac de holloween

  Nu este Halloween, dacă în casă nu ai un dovleac cioplit care să-ţi servească pe post de felinar în cea mai înspăimăntătoare seară din an! În copilărie, era o adevărată distracţie să facem felinare din bostani şi a rămas şi acum o bucurie pentru cei mici. Click! te învaţă cum să faci un dovleac de Holloween.

 • halloween

  Cea mai înspăimântătoare sărbătoare a anului se apropie cu pași repezi. În timp ce unii se echipează cu costume și decorațiuni de Halloween cu care să își sperie prietenii, alții au găsit, deja, metode mult mai interesante pentru a face această zi cu adevărat înfricoșătoare.

 • cele mai tari petreceri de halloween

  Unele dintre cele mai tari petreceri de Halloween nu vor avea loc doar în Capitală anul acesta. Turiștii se vor putea distra în toată țara, în locuri inedite și în localuri cu decorațiuni bine alese. Ornamentele înfricoșătoare, băuturile delicioase și muzica antrenantă vor face atmosferă în weekendul 30 – 31 octombrie.

 • halloween 2015

  Unele dintre cele mai mari cluburi, dar și formații de muzică românească, promit petreceri de zile mari de Halloween 2015. Românii din toată țara se vor putea distra într-unele dintre cele mai râvnite locații în cea mai înfricoșătoare noapte din an.

 • halloween in transylvania

  Este una dintre cele mai populare destinații și majoritatea străinilor vor să își petreacă Halloween-ul în Transylvania. Pe majoritatea îi pasionează locul de unde se spune că vin vampirii și strigoii, dar, mai ales, locul unde se așteaptă să îl întâlnească pe Dracula în castelul lui, conform legendelor și credințelor populare.

 • cele mai tari costume de halloween pentru adulți

  Click! îți propune o listă cu cele mai tari costume de Halloween pentru adulți. Dacă vrei să îți impresoniezi prietenii cu o ținută specială pentru petrecerea din weekendul 30-31 octombrie, poți opta pentru costume foarte sexy sau extrem de înfricoșătoare. În România, această sărbătoare a fost adoptată rapid, iar copiii și adulții își etalează ținutele inedite la petrecerile tematice.

 • ornamente de halloween

  Dacă vrei să dai o petrecere de pomină la tine acasă, în weekendul 30-31 octombrie, Click! te învață cum să-ți confecționezi singur ornamente de Halloween. Decorațiunile fac parte din meniul complet al acestei sărbători, iar rezultatul este cu adevărat inedit. Casa ta va arăta de milioane și chiar nu trebuie să scoți din buzunar o avere.

 • costumele de halloween pentru copii

  Costumele de Halloween pentru copii sunt cu adevărat inedite. Dacă ești în căutare de ținute inedite pentru micuții tăi, Click! îți propune o listă din care poți să alegi. Petrecerea de Halloween are loc, ca în fiecare an, în noaptea de 31 octombrie. Atunci, copiii ies la colindat în costume care mai de care mai simpatice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1