Prognoza meteo. Vremea până la Paște, pe regiuni

Ultima actualizare:

    În ziua de Înviere a lui Iisus Hristos, temperaturile vor urca la 20 – 22 de gradeFOTO: Click!
În ziua de Înviere a lui Iisus Hristos, temperaturile vor urca la 20 – 22 de gradeFOTO: Click!

Vești bune de la meteorologi. De Florii și de Paște, temperaturile vor crește. În ziua de Înviere a lui Iisus Hristos, temperaturile vor urca la 20 – 22 de grade. Uite prognoza meteo până la Paște!

Se va păstra tradiția ”cum va fi vremea de Florii, așa va fi și de Paște”? Prognoza meteorologilor ANM ne arată că de Florii temperaturile vor fi mai mici decât în mod normal și vor fi condiții de ploaie slabă, iar de Paște va fi soare și temperaturi de circa 20 de grade. Cel mai rece va fi la munte și în Dobrogea.

Vremea în Banat și Crișana, de Florii și de Paște

De miercuri, 17 aprilie, vremea se va încălzi ușor, de la o zi la alta. Duminică, 21 aprilie, în ziua de Florii sunt prognozate 18 grade, iar de Paște (28 aprilie) sunt prognozate 20 – 22 de grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în perioada 24 – 28 aprilie, când vor fi ploi slabe, pe arii restrânse.

Vremea în Transilvania, de Florii și de Paște

Săptămâna 15 – 21 aprilie se menține rece, cu temperaturi în jur de 12 – 14 grade ziua și 0 – 2 grade noaptea. Se va încălzi ușor după 23 aprilie, iar de Paște sunt prognozate în jur de 20 de grade. Vor fi condiții de ploaie slabă zilele acestea (15 – 21 aprilie).

Vremea în Maramureș, de Florii și de Paște

Vreme rece până pe 22 aprilie, cu 12 – 13 grade la prânz și 0 – 4 grade noaptea. Apoi, se va încălzi lent, de la o zi, la alta, iar de Paște sunt prognozate în jur de 20 de grade. Va ploua astăzi, 15 aprilie și în zilele următoare, apoi înainte de Paște.

Vremea în Moldova, de Florii și de Paște

Până pe 20 aprilie, va fi rece, cu doar 10 – 13 grade la orele prânzului. Va urma o perioadă în care temperaturile vor urca ușor, iar de Paște vor fi în jur de 20 de grade. Vor fi condiții de ploaie în zilele de 16 și 17 aprilie și după 24 aprilie.

Vremea în Dobrogea, de Florii și de Paște

Va fi mai frig decât ar fi firesc la această dată, în jur de 10 – 12 grade, până pe 23 aprilie. Va urma o încălzire lentă, iar de Paște sunt prognozate 16 – 18 grade. În perioada 16 – 20 aprilie va ploua slab și după 25 aprilie.

Vremea în Muntenia și Oltenia, de Florii și de Paște

În săptămâna 15 – 21 aprilie, sunt prognozate 12 – 14 grade. După 22 aprilie, temperaturile vor crește ușor, de la o zi, la alta, iar de Paște vor fi în jur de 20 – 22 de grade. Local și temorar va ploua slab în perioada 16 – 19 aprilie.

Vremea la munte, de Florii și de Paște

Va fi rece până pe 22 aprilie, cu 2 – 4 grade la prânz și minus 6 grade în timpul nopților. După 23 aprilie, temperaturile vor urca ușor, iar de Paște sunt prognozate 10 – 12 grade. Vor fi condiții de precipitații mixte în această săptămână, iar săptămâna următoare există probabilitatea de ploi slabe, trecătoare.

Sursa: ANM

Poate vă interesează și ce nume speciale se sărbătoresc de Florii

Citiți și recomandări pentru Paște 2019

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net