Prognoza meteo pentru perioada 10-16 decembrie

prognoza_meteo-iarna_2018-umbrela-ninsoare.jpg

prognoza meteo iarna 2018 anunta ninsori slabe in centrul tarii
Prognoza meteo pentru perioada 10 - 16 decembrie arată temperaturi în scădere și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare
FOTO: Click!

Vreme închisă, în perioada 10 – 16 decembrie, anunță meteorologii ANM. Prognoza meteo pentru următoarele zile arată temperaturi în scădere și precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Abia vedem soarele în perioada 10 – 16 decembrie. Prognoza meteo îndică temperaturi ușoar mai mari decât ar fi normal în această perioadă, dar și precipitații.

Prognoza meteo în perioada 10 – 16 decembrie

A fost ceață groasă la primele ore ale dimineții în zonele joase, astăzi, 10 decembrie. Este fenomenul meteo care va fi prezent și în perioada următoare, iar traficul va fi dificil.

  • Astăzi, 10 decembrie, nu vor fi mai mult de 3 – 5 grade în majoritatea regiunilor. Excepție va fi în sudul Olteniei, unde temperaturile vor urca până la 9 grade și în Banat, unde vor fi până la 7 grade. Însă, în vest, centru și nord-est, apar precipitațiile sub formă de ploaie slabă, posibil ninsori slabe în centrul țării.
  • Mâine, 11 decembrie, temperaturile vor coborî ușor la 2 – 5 grade, dar dinspre Marea Neagră intră în sudul țării un front de aer umed care vor aduce ploi în Dobrogea și Muntenia.
  • Miercuri, 12 decembrie, nu vor fi mai mult de 2 – 4 grade, iar în centrul țării va ninge slab.
  • Joi, 13 decembrie, sunt prognozate 2 – 4 grade în majoritatea regiunilor, iar la malul mării în jur de 6 grade. Va continua să ningă slab în centrul țării.
  • Vineri, 14 decembrie, apare soarele în aproape toată țara, iar temperaturile vor fi între minus 1 grad și 3 grade, iar la malul mării vor fi 7 grade, dar va ploua slab. În Capitală, vineri sunt prognozate precipitații mixte, adică lapoviță și ninsoare.
  • În perioada 15 – 16 decembrie, temperaturile de la orele prânzului vor coborî ușor, spre zero grade în toate regiunile. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.
Loading...

Citește și

  • vremea in luna decembrie este rece, cu precipitatii si viscol

    Luna decembrie a început cu un frig cumplit, chiar ger în unele regiuni. De marți, 4 decembrie, se întorc precipitațiile. Meteorologii ANM spun că în luna decembrie vremea este, de regulă, rece, cu viscol, ceață și vânt. Iată cum este vremea în luna decembrie, în România.