Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Scăpăm de caniculă. Unde vin ploile

Ultima actualizare:

    În august, până la jumătatea lunii ne vom bucura de răcoare
În august, până la jumătatea lunii ne vom bucura de răcoare

ANM a anunțat prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni, până pe 17 august. Iată unde va fi caniculă și unde va ploua!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni iar veștile vin cu ploi și temperaturi mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă.

Pentru intervalul 20 – 27 iulie, dar și în săptămâna 27 iulie – 3 august, sunt anunțate ploi în aversă în cea mai mare parte a țării, dar în special în vest și nord-vest. De asemenea, valorile termicese vor situa sub cele specifice acestei perioade, transmite Mediafax.

Prognoza meteo, săptămâna 20-27 iulie 2020

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție va face sud-estul teritoriului, unde temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Va ploua destul de mult în regiunile sudice, centrale și nordice. Regimul pluviometric va însă deficitar în nord-est. În restul teritoriului, cantitățile de precipitații vor fi apropiate decele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo, săptămâna 27 iulie – 3 august 2020

temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile vestice și nord-vestice, dar și ușor mai ridicate în sud-est. În restul teritoriului, temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi destul de mari în nord-vestul țării, iar în general deficitare în regiunile sudice. În rest, va ploua în limitele normale ale perioadei.

Prognoza meteo, săptămâna 3-10 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în nord-vest, dar și ușor mai ridicate în sud-est. Regimul pluviometric va fi în general cel apropiat de normalul acestei perioade, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo, săptămâna 10-17 august 2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pe întreg teritoriul țării.

Prognoza meteo pentru patru săptămâni vine, așadar, cu vești bune: vom scăpa de caniculă, ne vom bucura de temperaturi ușor mai scăzute și de răcoare. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net