Prognoza meteo pe trei zile. Weekend-ul vine cu vreme caldă şi frumoasă

Ultima actualizare:

    Vom avea parte de vreme frumoasă în week-end
Vom avea parte de vreme frumoasă în week-end

Meteorologii ne aduc veşti bune pentru acest sfârşit de săptămână. Astfel, weekendul vine cu vreme frumoasă şi călduroasă, iar maximele vor ajunge până la 26 de grade Celsius.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în sudul ţării precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi înnorări temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor situa între 18 grade în Bucovina şi 26 de grade în sud-vestul ţării. În Bucureşti, vântul nu ne supără, iar maximele vor fi în jur de 24 grade.

Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza şi în prima parte a nopţii în regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla cu uşoare intensificări în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral si 26 de grade in Banat, potrivit romaniatv.net. În Bucureşti, temperatura se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

Duminică, în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar şi în zonele montane vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente după-amiaza şi în prima parte a nopţii, iar izolat se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 25 de grade în Lunca Dunării. În Capitală, temperatura maximă va fi de 23...24 de grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net