Prognoza meteo pe patru săptămâni. Vremea până la 10 august: Scăpăm de caniculă, dar vom avea secetă!

Ultima actualizare:

    Până la 10 august vom avea o vreme frumoasă, fără caniculă și cu puține ploi
Până la 10 august vom avea o vreme frumoasă, fără caniculă și cu puține ploi

Meteorologii au emis prognoza meteo pe patru săptămâni, iar vremea până la jumătatea lunii august se va încadra în normalul perioadei, deși în anumite zone se anunță secetă. Iată cum va fi vremea până la jumătatea lui august!

AMN vine cu vești bune pentru următoarea lună și anunță temperaturi normale pentru această perioadă, chiar ușor mai scăzute. Se pare că scăpăm de caniculă, dar vom avea parte de secetă.

Săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării, potrivit Digi24. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice, dar și ușor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de nord a țării, dar și ușor mai ridicate în sud și sudest. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile din sud-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net