Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima jumătate a lunii noiembrie

un-arici.jpg

Un arici care mișună printre frunze veștede
Se anunță o toamnă caldă și târzie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, iar vremea în prima jumătate a lui noiembrie se încadrează în normalul acestei perioade din an. Însă, în ultimele două săptămâni din octombrie vom avea temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit.

 

Prognoza meteo pe patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat vineri dimineață prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Astfel, vremea se încălzește ușor, iar precipitațiilor vor fi puține. În ultimele două săptămâni din octombrie, temperaturile vor fi peste cele normale perioadei.

Săptămâna 19 - 26 octombrie 2020

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice și la munte.

Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 2 – 09 noiembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normla pentru această perioadă în toate regiunile. 

Săptămâna 9 – 16 noiembrie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile extracarpatice.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1