Prognoza meteo pe patru săptămâni. ANM a anunțat când vine toamna

Ultima actualizare:

    Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, iar veștile sunt bune: mai avem parte de caniculă doar până în jurul datei de 23 august. Apoi, vremea va intra într-un ușor proces de răcire, semn că se apropie toamna.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Vremea până pe 13 septembrie 

Scăpăm de temperaturi ridicate și disconfort termic spre sfârșitul lunii august, iar toamna își va face încet, încet, simțită prezența. Temperaturile se vor încadra în normalul perioadei, iar din punct de vedere al precipitațiilor, și acestea vor fi normale cantitativ. Doar în prima săptămână a intervalului se anunță averse mai ales în nordul țării. Se pare prima jumătate a lunii septembrie ne aduce o vreme frumoasă și mai temperată. Scăpăm de caniculă, de furtuni, de nopțile tropicale și disconfortul termic ce ne-a chinuit în iulie.

Săptămâna 16.08.2021 – 23.08.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în jumătatea nordică a țării, mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local în extremitatea de sud-vest.

Săptămâna 23.08.2021 – 30.08.2021 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 30.08.2021 – 06.09.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele noramale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net