Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Dragobete și de 1 Martie

Ultima actualizare:

    Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni, spun meteorologii ANM. După câteva zile însorite și calde, va urma o răcire bruscă, chiar de Dragobete. FOTO: adevarul.ro
Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni, spun meteorologii ANM. După câteva zile însorite și calde, va urma o răcire bruscă, chiar de Dragobete. FOTO: adevarul.ro

Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni, spun meteorologii ANM. După câteva zile însorite și calde, va urma o răcire bruscă, chiar de Dragobete. Însă, de 1 Martie, temperaturile vor urca din nou.

Parcă a venit primăvara! Suntem la mijlocul lunii februarie, dar temperaturile sunt mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Meteorologii ANM au publicat prognoza pentru perioada 18 februarie – 4 martie. Iată prognoza, pe regiuni.

Vremea 18 februarie – 4 martie, în Banat și Crișana

Până pe 21 februarie vremea va fi caldă, cu 10 și 14 grade. Va urma o scădere bruscă de temperatură, inclusiv de Dragobete, până la o maximă de 2 grade la prânz și minus 6 grade noaptea. Din 25 februarie se va încălzi din nou, iar de 1 Martie vor fi 8 – 10 grade. Vor fi precipitații slabe în zilele de 21 și 22 februarie, apoi între 28 februarie și 3 martie.

Vremea 18 februarie – 4 martie, în Transilvania

Până pe 20 februarie, vremea va fi caldă, în jur de 10 grade. Din 22 februarie, se va răci brusc: la amiază vor fi în jur de zero grade, iar noaptea se vor înregistra în jur de minus 10 grade. După data de 25 februarie, va urma o încălzire treptată, astfel încât de 1 Martie vor fi 4 – 6 grade. Sunt prognozate precipitații slabe în zilele de 22 și 23 februarie, apoi între 28 februarie și 3 martie.

Vremea 18 februarie – 4 martie, în Maramureș

Urmează câteva zile calde, iar din 22 februarie se răcește brusc: zero grade la prânz, minus 8 grade noaptea. După 25 februarie, vor fi circa 6 grade la prânz. Vor fi precipitații slabe pe 21 și 23 februarie, apoi între 27 februarie și 3 martie.

Vremea 18 februarie – 4 martie, în Moldova

Vreme caldă, cu 10 grade la prânz, iar din 22 februarie se răcește brusc: minus 2 grade la amiază și minus 10 grade noaptea. Vor fi precipitații slabe pe 21 februarie – 3 martie.

Vremea 18 februarie – 4 martie, în Dobrogea

Vremea mai caldă decât ar fi normal, cu 10 – 12 grade la prânz. Din 22 februarie se răcește: minus 2 grade de Dragobete, pe 23 și 24 februarie. Va urma o încălzire treptată, iar de 1 Martie vor fi 6 grade la orele prânzului. Vor fi condiții de precipitații pe 22 februarie, apoi între 25 și 27 februarie.

Vremea 18 februarie – 4 martie, în Muntenia și Oltenia

Vreme caldă până pe 21 februarie, după care vor urma trei zile reci, cu zero grade la prânz și minus 8 grade noaptea. Vor fi condiții de precipitații slabe pe 22 februarie, apoi între 25 februarie și 3 martie.

Vremea 18 februarie – 4 martie, la munte

Vreme tot mai rece la munte, de la o zi la alta. Din 21 februarie vor fi temperaturi de minus 10 grade la prânz și minus 14 grade noaptea, în data de 23 februarie. Temperaturile vor rămâne negative și de 1 Martie. Din 20 februarie, va ninge în fiecare zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net