Prognoza meteo, 7 octombrie 2020. Spre seară se întorc ploile!

Ultima actualizare:

    Vremea va fi caldă, dar spre seară revin ploile în toată țara
Vremea va fi caldă, dar spre seară revin ploile în toată țara

Prognoza meteo pentru 7 octombrie 2020 anunță vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi care vor atinge și 28 de grade Celsius. Va fi cald mai ales în sud-estul țării, dar spre seară se întorc ploile.

Prognoza meteo, 7 octombrie 2020.  Vremea pe regiuni

Vremea de azi se anunță călduroasă, cu soare și cer senin, însă diseară și la noapte se vor aduna norii și va ploua pe arii extinse. Iată cum va fi vremea pe regiuni!

Dobrogea și Bărăgan

În zona Dobrogei și a Bărăganului va predomina peste zi o atmosferă plăcută, cu soare și cer senin. În ceea ce privește temperaturile, în continuare va fi mult mai cald decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Spre amiază termometrele vor înregistra 28 de grade în zona Bărăganului, dar la noapte se strică vremea şi apar aversele, potrivit StirileProtv. 

Moldova

în Moldova sudică şi în nordul Munteniei vom avea încă o zi caldă şi destul de însorită, cu maxime de 26...27 de grade Celsius. Însă spre seară și după lăsarea nopţii  se adună norii şi o să plouă şi aici.

Bucovina

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina şansele de ploaie cresc seara și va ploua pe tot parcursul nopții.  Până atunci însă, ne vom bucura de o vreme frumoasă și mai călduroasă decât cea de ieri. bună. Maximele vor ajunge până la 26 de grade.

Transilvania și Maramureș 

În Transilvania se face un pic mai cald decât ieri, dar, spre deosebire de celelalte regiuni, aici vom avea parte de o atmosferă schimbătoare. Va ploua slab, iar vântul se va intensifica în zona montană, pe creste.Noaptea însă aduce vreme urâtă şi ploi pe arii extinse. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se mai încălzește puțin peste zi, dar temperaturile vor fi mai potrivite pentru luna octombrie. Norii apar în treacăt, iar ploile vin în orele serii şi mai ales pe timpul nopţii.

Prognoza meteo, 7 octombrie 2020. Vremea azi în Banat 

În ţinuturile vestice, avem parte de o atmosferă cam mohorâtă şi cel mult 21...22 de grade în termometre. O să plouă în a doua parte a zilei şi se vor strânge cantităţi mai însemnate de apă.

Oltenia

Prognoza meteo pentru 7 octombrie 2020 anunță schimbări ale vremii și în Oltenia. Aici zărim soarele în prima parte a zilei, temperaturile ajung pe la 23...24 de grade, însă, mai târziu, spre seară, vin ploi în aversă cu descărcări electrice.Până atunci însă vom avea parte de o vreme plăcută, soare şi temperaturi ridicate pentru acest moment al anului.

Vremea în Bucureşti

Vremea rămâne caldă şi în zona Capitalei unde se vor atinge la orele prânzului 26...27 de grade. Pe timpul zilei va fi cald, soare, cer senin, iar vântul va sufla slab spre moderat. Seara duce nori, averse și descărcări electrice. Va ploua pe parcursul nopții, vântul se va înteți, iar temperaturile nu vor trece de 16 grade. 

Vremea la Munte

Prognoza meteo pentrui 7 octombrie 2020 vine cu vești nu tocmai bune pentru cei care doresc să plece la munte. Aici vom avea  vreme destul de schimbătoare. Ziua o să picure trecător, dar, către seară, vin alte ploi consistente. Vântul sufla mai tare pe creste, iar temperaturile se menţin la valorile de ieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net