Prognoza meteo, 23 octombrie 2020. Vom avea vreme frumoasă și caldă. Cum va fi în weekend

frunza-uscata.jpg

Frunză uscată
Anul acesta avem parte de o toamnă caldă și târzie

Prognoza meteo pentru ziua de 23 octombrie aduce vești bune, căci țara noastră trece printr-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime pot atinge, pe alocuri, și până la 24, chiar 25 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea în București și țară!

Vineri, în primele ore ale dimineții s-a semnalat ceață în în Oltenia, Transilvania şi Moldova, însă peste zi vom avea vreme frumoasă şi caldă pentru această dată, potrivit Știrilor Protv. 

Maximele termice pleacă de la 15 grade în zonele cu ceață persistentă şi vor ajunge până la 24 de grade în sud-est.

Prognoza meteo, 23 octombrie 2020. Vremea pe regiuni 

Dobrogea și Bărăgan. În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă o zi frumoasă, cu cer mai mult senin şi temperaturi în uşoară creştere, însă de dimineaţa au fost condiţii de ceaţă. După prânz se ating 24 de grade în Bărăgan.

Moldova sudică și nordul Munteniei. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei avem parte ce mult soare și cer senin, iar vântul va sufla slab.Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Nordul Moldovei și Bucovina. În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă cu mult soare soare, câţiva nori de vreme bună şi 21 de grade în termometre.

copil-parc.jpg

Copil care se joacă printre frunze
Vremea va fi caldă, cu mult soare și cer senin

Transilvania și Maramureș. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş s-a semnalat la primele ore ale dimineții ceață. Însă, peste zi avem parte de o vreme frumoasă, caldă și însorită. Spre seară însă s-ar putea să picure puţin. În zona de centru a Transilvaniei, dimineaţa a fost ceață și destul de frig, mai ales în depresiuni. Însă, la amiază la Brașov și Sibiu va fi cald, soare și temperaturi de până la 20 de grade Celsius. 

Vestul țării. În ţinuturile vestice ne-aşteaptă o zi însorită şi mai caldă decât ieri. În primele ore ale zilei au fost condiții de ceață, însă ziua temperaturile vor ajunge până la 21 de grade.

Oltenia. Şi în zona Olteniei a fost ceaţă în primele ore ale zilei, dar mai târziu se arată soarele şi o să avem o zi plăcută.

Sudul țării. În sudul ţării, atmosfera va fi însorită, după ce se risipeşte ceața matinală şi se încălzeşte uşor. Temperaturile ajung pe la 24 de grade şi se vor situa peste normalul perioadei.

Cum va fi vremea în București. În Bucureşti, astăzi avem vreme frumoasã, vântul va sufla slab iar în termometre se ating 23 de grade Celsius. La noapte revin condiţiile de ceaţă, se încălzeşte uşor şi minima va ajunge pe la 8 grade.

Vremea la munte. În zonele de munte, va predomina vremea frumoasă şi abia la noapte e posibil să plouă slab în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va avea intensificări pe creste, iar temperaturile din staţiuni vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Vremea în weekend

Sâmbătă, norii se adună în jumătatea de nord-vest a ţării, pe unde o să plouă destul de mult. În celelalte zone, găsim vreme frumoasă şi câteva ploi sporadice, spre seară în Moldova, Oltenia şi prin Muntenia. Temperaturile se menţin peste limitele normale.

Duminică se răceşte şi o să avem vreme caldă doar prin sud-est. Norii se înmulţesc şi vor aduce ploi consistente, în majoritatea zonelor iar vântul va sufla mai tare în sud şi în sud-est.

Luni vremea se îmbunează şi mai apar câteva ploi doar în regiunile estice. Spre seară, norii se mai împrăştie, iar maximele termice vor ajunge până la 21 de grade în sudul ţării.

Iată că, dacă prognoza meteo pentru 23 octombrie aduce soare, cer senin și temperaturimai ridicate, în weekend vremea devine puțin caprioasă, cu ploi și o atmosferă mai răcoroasă. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1