Proful «violator», trimis în judecată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dosarul în care profesorul de sport de la liceul Jean Monnet este cercetat pentru întreţinere de raport sexual cu un minor a ajuns, ieri, pe masa judecătorilor de la sectorul 1. Tot ieri, Octavian Vişan a primit şi o veste bună: a fost eliberat, fiind respinsă propunerea procurorilor de a prelungi mandatul de arestare. El va fi pus în libertate mâine, dacă judecătorii Tribunalului Bucureşti vor respinge recursul procurorilor.

Procurorii bucureşteni care se ocupă de cazul elevei Oana R., în vârstă de aproape 18 ani, au finalizat dosarul şi l-au trimis spre judecare către magistraţii de la sectorul 1.

Primul termen a fost stabilit pentru 10 februarie 2012. Dan Octavian Vişan a fost trimis în judecată pentru întreţinere de raport sexual cu un minor. Oana R. şi-a acuzat dascălul că a violat-o, la sfârşitul lunii octombrie, în timp ce se aflau în excursie organizată la Predeal.

Plângerea a făcut-o, însă, după patru zile de la incident, dar poliţiştii Secţiei 1 au schimbat încadrarea juridică din viol în raport sexual cu un minor, faptă pedepsită cu închisoare între 3 şi 10 ani. Daniel Ionaşcu, avocatul lui Dan Vişan, susţine că cei doi nu au fost la primul act sexual în excursia de la Predeal, ci chiar la al treilea.

„Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că a fost viol", a spus avocatul. Tot ieri s-a judecat şi prelungirea mandatului de arestare, judecătorii eliberându-l pe profesorul de sport. Singura măsură luată pe numele lui Dan Octavian Vişan a fost aceea de a nu părăsi localitatea de domicliu.

Profesorul de pian riscă 12 ani de închisoare

Profesorul de pian de la Liceul de Artă „Plugor Sandor" din Sfântu Gheorghe va da socoteală în faţa judecătorilor după ce s-a culcat cu două eleve de-ale sale, ambele minore.

Tatar Gergely (42 de ani) a fost trimis în judecată de procurori sub acuzaţia de act sexual cu un minor şi urmează ca instanţa să fixeze primul termen de judecată în proces.

simeon stalpnicul png

Deşi profesorul risca până la maxim 18 ani de închisoare, procurorii au propus instanţei ca limită maximă de pedeapsă doar 12 ani. Magistraţii au luat această decizie pe considerentul că dascălul şi-a recunoscut faptele şi a colaborat cu procurorii pe toată durata anchetei.

Mai citeşte:

Eleva «violată» de profu’ de sport, dată afară din liceu?

Prof de sport acuzat că a violat o elevă, în excursie

Proful de sport acuzat că a violat o elevă, eliberat

Eleva violată de la Jean Monnet e în stare de şoc: «Are coşmaruri, plânge, ţipă»

Eleva

de la «Jean Monnet»: «Haide, vino şi fă-o, ştiu că şi tu vrei asta!» VIDEO

Eleva

«violată» de la Jean Monnet a primit nota 4 la Purtare

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net