Proful «violator», la un pas să iasă din puşcărie!

Ultima actualizare:
Oana R. şi-a acuzat  profesorul că a violat-o
Oana R. şi-a acuzat profesorul că a violat-o

Veste bună la început de an pentru profesorul de sport de la liceul "Jean Monnet", acuzat că a violat o elevă. Judecătoria sectorului 1 a acceptat ieri cererea sa de eliberare sub control judiciar. Procurorii au făcut însă recurs.

Proful Dan Octavian Vişan e cu un pas afară din puşcărie. Cadrul didactic care a fost acuzat de eleva de clasa a XI a Oana R. că a violat-o într-o excursie la Predeal poate fi eliberat, au decis judecătorii.

"Este o decizie corectă care a respectat litera legii. Procurorii au făcut o eroare gravă când au spus că Dan Octavian Vişan este recidivist şi consumator de droguri!", a declarat Paula Iacob, avocatul profesorului de sport de la Jean Monnet.

"Fiind soare afară, poate va fi soare şi în viaţa mea", i-a spus Dan Octavian Vişan mamei sale după ce i-a fost acceptată cererea de eliberare.

Oana R. şi-a acuzat profesorul că a violat-o


    Oana R. şi-a acuzat  profesorul că a violat-o
Oana R. şi-a acuzat profesorul că a violat-o

"Nu m-a dezonorat! A fost o întâmplare! Dacă eleva nu se ducea peste el, nu se întâmpla nimic! E copilul meu şi o să-l apăr mereu", a spus şi mama profului imediat după proces.

În schimbul libertăţii, acesta va trebui să se prezinte periodic la o secţie de poliţie pentru verificări, să nu părăsească oraşul şi alte interdicţii.

Decizia nu este însă definitivă, iar procurorii au făcut deja recurs în acest caz, aşa cum au făcut şi la sfârşitul lunii decembrie.

Tot scandalul a început după ce senzuala brunetă Oana R., eleva de la "Jean Monnet" care avea atunci 17 ani şi 11 luni, şi-a acuzat de viol profesorul de sport.

Familia şi apropiaţii profului au susţinut că cei doi erau iubiţi şi că nu era prima oară când făceau sex.

Dan Octavian Vişan a fost reţinut sub acuzaţia de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră.

Click! spune:

Eleva Oana R. este „coşmarul" profesorului de sport. La sfârşitul lunii octombrie, după o excursie la Predeal, fata a mers la Poliţie însoţită de tatăl ei şi l-a acuzat pe profesorul de sport Dan Octavian Vişan că a violat-o.

Apropiaţii Oanei au povestit pentru Click! că fata, care a crescut în Belgia şi s-a transferat anul trecut la liceul bucureştean, obişnuia să învârtă bărbaţii pe degete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net