«Proful violator» i-a cerut iertare tatălui elevei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Întâlnire de gradul zero, ieri, pe houl Judecătoriei Sectorului 1.

La noul procesul în care Dan Octavian Vişan este acuzat de raport sexual cu o elevă, fostul prof de sport de la "Jean Monnet" a stat de vorbă cu tatăl fetei.

Programat pentru ora prânzului, procesul a început cu două ore întârziere. Cu puţin timp înainte, şi-a făcut aparţia la judecătorie şi eleva, Oana R., acum în vârstă de 18 ani, încadrată mai ceva ca o vedetă de şase gorile angajate de tatăl ei.

Constantin Racoviţă şi-a însoţit fata, ieri, la proces. Oana a fost încadratăde şase bodyguarzi

simeon stalpnicul png

Procesul a durat foarte puţin, avocaţii lui Dan Vişan obţinând încă o amânare de o lună, pentru ca profesorul să meargă la Mânăstirea Văratec. Pe holul judecătoriei, însă, a avut loc o întâlnire la care nimeni nu se aştepta.

Omul de afaceri din Galaţi, Constantin Racoviţă, tatăl fetei, l-a aşteptat şi a avut un scurt dialog cu tânărul de 27 de ani. "Ai spus că eu şi fata mea nu te privim în ochi. Uite acum mă uit la tine", i-a spus nervos bărbatul. Vizibil intimidat, profesorul Vişan i-a răspuns mai mult în şoaptă că vrea să-şi ceară iertare şi să-i strângă mâna.

"Cum să-mi strângi tu mie mâna? Poate să mă strângi de gât. Te rog lasă-mi fata în pace că şi aşa i-ai făcut destul de mult rău. Nu o mai teroriza", i-a replicat imediat tatăl Oanei.

Incidentul care i-a adus la judecată s-a petrecut la sfârşitul lunii octombrie 2011, când un grup de elevi au organizat o excursie la Predeal. Atunci între profesorul Vişan şi eleva lui, de 17 ani şi 11 luni, au avut loc raporturi sexual. Fata l-a reclamat la Poliţie pentru viol imediat ce a ajuns în Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net