Proful de educație fizică s-a spânzurat în sala de sport

spanzuratoare.jpg

Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit spânzurat
Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit spânzurat
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Tragedie la Colegiul Naţional Pedagogic din Drobeta Turnu-Severin. Profesorul de educație fizică a fost găsit spânzurat în sala de sport. Nu se știe de ce proful și-a pus capăt zilelor.

Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit spânzurat, miercuri seară (18 septembrie), în sala de sport a liceului, scrie adevarul.ro.

Proful de educație fizică s-a spânzurat

O tragedie s-a petrecut la un liceu important din Drobeta Turnu-Severin, miercuri seară (18 septembrie).

”Despre profesorul Dan Tudor, nu pot să spun decât cuvinte frumoase. Într-adevăr era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaţionat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unităţii de învăţământ, la competiţiile la care a participat cu elevii şcolii. Nu am identificat, la începutul acestui an şcolar, suspiciuni cum că ar urma să se întâmple o astfel de tragedie. Nici faţă de profesorii de educaţie fizică nu şi-a exprimat vreo nemulţumire. Ştiu că era apt din punct de vedere medical. La începutul acestui an şcolar, a făcut analizele medicale şi conform fişei, era apt.”, a declarat directorul Colegiului Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja, Laura Butaru, citată de adevărul.ro.

Bărbatul era decedat de aproximativ două ore atunci când la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Soţia profesorului este cea care, văzând că bărbatul nu ajunge acasă şi nu răspunde la telefon, a mers la liceul unde acesta preda, să afle ce se întâmplă. Profesorul a mai avut câteva tentative de suicid.

Citește și:

Alertă mondială! 800.000 de persoane se sinucid anual în lume, una la fiecare 40 de secunde

O mamă din Vaslui s-a sinucis după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat

Loading...

Citește și

  • Mihai Țibu urma să împlinească la finele acestei luni 50 de ani

    Omul de afaceri Mihai Ţibu (50 de ani), patronul Casei de Vinuri Ţibu de la Iaşi, s-a spânzurat într-o anexă a vilei sale. El a lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut scuze de la apropiaţi pentru gestul extrem. În ultima perioadă, afaceristul a primit mai multe lovituri de ordin financiar, familial sau chiar penal, scrie adevarul.ro.

  • Dramă! Anca-Ştefania Florea (37 de ani), soţia preotului Vladimir Florea, a fost găsită moartă în locuinţa din comuna Valu lui Traian (Constanţa). După mulţi ani de aşteptare, ea adusese pe lume un copil, în urmă cu 6 luni. Băieţelul a fost botezat Serafim, iar soţii Florea spuneau că el este „minunea“ lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1