Profu' şi-a drogat eleva ca să facă sex cu ea?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul sexual de la Liceul „Jean Monnet" este departe de a fi rezolvat. Tatăl fetei explică de ce au mers la Poliţie abia la patru zile după excursie. Abia miercurea trecută fata sa şi-a făcut curaj să-i spună, pe când el se afla în Germania. S-a întors într-un suflet, a luat-o de mână şi s-au dus direct la Poliţie.

La câteva zile de la izbucnirea scandalului tatăl fetei a reacţionat. Cunoscut om de afaceri în Galaţi, Constantin R. a povestit pentru ziarul gălăţean „Viaţa Liberă" că lucrurile sunt abia la început şi va merge până-n pânzele albe pentru a-l pedepsi pe profesorul Vişan.

Omul de afaceri a povestit că a mers cu fiica sa la Poliţie abia joi, la patru zile după excursie, pentru că nu se afla în ţară.

„Eu am fost plecat săptămâna trecută în Germania. Fata mi-a spus de viol abia miercuri, iar joi am venit în ţară şi am mers la Poliţie", a explicat tatăl Oanei.

Constantin R. mai spune că fiica sa nu avea cum să aibă o relaţie cu profesorul. „În şase săptămâni nu avea cum să-şi facă o relaţie. O duceam zilnic la şcoală. Prima dată când s-au văzut a fost când i-a dat banii de excursie. El nu prea dădea pe la ore", spune gălăţeanul.

Tatăl elevei îl acuză grav pe cadrul didactic. „A premeditat totul. Fata mea a băut un pahar de vodcă şi i s-a făcut rău. Cred că i-a pus ceva în băutură. El s-a oferit să o ducă în cameră. Când au ajuns la pensiune şi-a dat seama că nu avea cheie, iar el s-a oferit să o ţină la el. Când s-a văzut în cameră cu fata, a sărit pe ea", povesteşte tatăl despre cele petrecute la Predeal.

El spune că are martori suficienţi să demonstreze că Oana a fost violată. „A recunoscut şi în plin consiliu că s-a îndrăgostit de fiica mea. Vom demonstra cu martori la proces că a fost violată", a adăugat el.

În ultimul weekend din octombrie, 30 de elevi de clasa a XI-a de la Liceul „Jean Monnet" din Capitală au mers într-o excursie la Predeal, însoţiţi de profesorul de educaţie fizică şi de profesoara de religie.

La patru zile după ce s-au întors, una dintre eleve, Oana R., a mers la Poliţie şi l-a reclamat pe profesorul de sport, Octavian Vişan, că a violat-o.

Colegii ştiu că fata merge la psiholog

Colegii de clasă ai Oanei ne-au spus că aceasta nu a fost zilele acestea la şcoală pentru că merge la psiholog. Însă, colegii cred că Oana merge la specialist mai mult din cauza tatălui ei.

Chiar şi în urmă cu 5-6 ani, pe când se afla la şcoală în Belgia, Oanei îi plăcea să atragă atenţia, pozând în posturi sexy

simeon stalpnicul png

„Are un tată foarte violent şi cred că mai degrabă din cauza asta merge la psiholog. Ştim de la ea că are o frică mare de taică-său. A spus că se poartă urât cu ea şi că o ţine din scurt", ne-au povestit tinerii.

Toţi cred că a fost obligată să declare că a fost violată. „După excursie, Oana a spus că i-a plăcut şi că o să mai meargă dacă se vor mai face şi altele. Deci, nu ştim cât de traumatizată este, sincer", ne-au mărturisit elevii de la Liceul „Jean Monnet".

Pe aceeaşi temă:

Eleva «violată» de profu’ de sport, dată afară din liceu?

Prof de sport acuzat că a violat o elevă, în excursie

Proful de sport acuzat că a violat o elevă, eliberat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net