Profu’ de pictură dezbrăca şi filma copiii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În numele artei, îi învăţa pe micuţii sărmani să deseneze şi să stea frumos în poze. Doar că lui dom' profesor îi plăceau mai mult pozele nud cu copii, pe care le distribuia pe Internet. Cel puţin aşa spun procurorii despre Andrei Pal, de 30 de ani, din Bucureşti.

Până de curând, Andrei Pal, a lucrat la o asociaţie de binefacere pentru minori defavorizaţi. Trebuia să le inspire copiilor flămânzi şi îmbrăcaţi sărăcăcios dragostea pentru lucrurile frumos colorate.

Însă, în luna decembrie, procurorii DIICOT l-au ridicat cu acuzaţia că profesorul ar fi distribuit materiale pornografice, fotografii şi filme, prin intermediul reţelelor informatice peer-to-peer (grupuri de utilizatori care împărtăşesc orice material în format electronic). În total, procurorii au ridicat peste 1.000 de materiale în care apar copiii sărmani de la Centrul pentru minori defavorizaţi Sfântul Stelian din Capitală. Andrei Pal mai avea un loc de muncă: organizaţia Noua Dreaptă, cunoscută ca ultranaţionalistă.

Victimele profesorului provin din familii sărmane

simeon stalpnicul png

"Adrian Pal a fost membru al Noii Drepte, responsabilul Departamentului Internet. Este absolvent al Universităţii de Arte, era profesor de pictură. Când a fost ridicat de DIICOT, noi l-am suspendat din calitatea de membru. Noi nu credem că el ar fi făcut aşa ceva, de aceea nu vom lua alte măsuri împotriva sa. Dacă se confirmă că ar fi făcut aceste lucruri, cerem pedeapsa cea mai aspră. Astfel de oameni nu au loc printre noi", ne-a declarat Tudor Ionescu, preşedintele organizaţiei Noua Dreaptă.

Focşani- Profesor bătut în sala de clasă de rudele unui elev

Un profesor de muzică din Focşani a ajuns la spital cu arcada spartă după ce a fost bătut, chiar în sala de curs în care preda, de fratele unor elevi de-ai săi. Mircea Ianchievici îşi desfăşura ora la clasa a V-a şi a fost deranjat în timpul predării de doi elevi, frate şi soră. El l-a lovit pe băiat cu palma peste faţă, apoi i-ar fi dat cu piciorul în fund, moment în care elevul a părăsit sala de clasă, fiind urmat de sora geamănă.

simeon stalpnicul png

În urma acesteia, profesorul ar fi dat-o cu capul de scară. Copiii au mers acasă şi s-au plâns fratelui mai mare că au fost bătuţi de profesor, iar acesta a decis să le facă dreptate singur. S-au întors cu toţii la şcoală, au intrat peste profesor în clasă, iar fratele mai mare al elevilor l-a lovit pe profesor până i-a spart arcada. Dascălul a ajuns la spital, iar tânărul agresiv a primit o amendă de 500 de lei. Conducerea Şcolii a demarat o anchetă internă.

Constanta- Anchetată de şcoală pentru o poză făcută acum 20 de ani

Anca Teodora Butiuc (38 ani), profesoară de Română la Colegiul Comercial Carol I din Constanţa, şi-a postat recent pe contul de Facebook câteva poze personale. Într-una dintre ele apare în costum de baie, aşa cum defilase cu 20 ani în urmă la un concurs de Miss.

simeon stalpnicul png

Câteva colege de la colegiu au fost deranjate de expunerea profesoarei, considerând ipostaza nepotrivită pentru un cadru didactic. Conducerea colegiului a demarat deja o anchetă internă pentru a stabili dacă profesoara Butiuc, care s-a apărat spunând că pozele nu sunt indecente, a adus atingere imaginii şi prestigiului instituţiei. Dacă profesoara a încălcat codul deontologic al cadrului didactic, va fi sancţionată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net